top of page

ma 15. marrask.

|

Feeniks Voimalähde

Kristallimatka

Sisäinen kristallinkirkas hiljaisuus... missä kuulet itseäsi.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Kristallimatka
Kristallimatka

Paikka & aika

15. marrask. 2021 klo 19.00 – 20.45

Feeniks Voimalähde, Sepänpellontie 2, Pori, Finland

Tietoja tapahtumasta

Kristallimatka perustuu Kvantti(hypnoosi)matka-hoitoihini, joita olen tehnyt vuodesta 2016. Kristallimatkassa hiljennämme sisäisen dialogimme, mikä helpottaa yhteydenottoa omaan itseemme, korkeimpaan tietoisuuteemme.

Iso, mahtava kristallikulhoni on mukana laulamassa meille. Sen sointu värähtelee syvälle kehoon ja auttaa meitä rentoutumaan ja hiljentämään oman sisäisen äänemme. Minä ohjaan osallistujat syvään meditatiiviseen tilaan. Syvässä meditatiivisessa tilassa jokaisella on mahdollisuus olla yhteydessä, keskustella, oman korkeamman minänsä kanssa.

Kristallimatkaan kannattaa tulla avoimin mielin, valmiina kohtaamaan se, mitä sinun korkeammaksi parhaaksesi juuri sillä hetkellä tarvitsee saada tietoosi. Voit valmistautua miettimällä muutamia kysymyksiä itsellesi, päättämällä millä alueella elämässäsi haluat muutoksia ja oivalluksia.

Kristallimatkassa olemme korkeissa, rakkaudellisissa energioissa, ja tämä voi antaa tilaa mielen eheyttämiselle ja kehon itseparantamisen prosessien alkamiselle.

Jokainen meditaatio on askel syvempään sisäiseen olemukseemme, missä meidän pyyteetön rakkautemme ja sanaton viisautemme asuvat.

Tilaisuus kestää n. 90 min.

Hinta: 14 € tunti/kymmenen kerran kortti 120 €, eläkeläinen/opiskelija/työtön 7 €

Ilmoittaudu tässä, tai tekstiviestinä 050 3662738.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page