top of page
verktygsback.jpg
Villihärän energiahoito

- sinun korkeammaksi parhaaksesi

60 €, 90 min.

 

Energiakäsittelyllä on tarkoitus lisätä vastaanottajan energiatasoa ja värähtelyä. Puhutaan "tilan pitämisestä" ja siinä tilassa löytyy mahdollisuus:
- aloittaa paranemisprosessi
- nostaa tietoisuuden tasoa
- päästä eroon vääristä uskomuksista, negatiivisista ajatuksista, tietoisten ja alitajuisten traumamuistojen vaikutuksista
- hoitaa stressiä, pelkoja ja suruja
- poistaa kehoon / mieleen kerääntyneitä jännitteitä

Käytän mielelläni hoidoissa rumpua ja kristalliäänikulhoa. Äänten aiheuttamat värähtelyt menevät syvälle vartaloon. Tätä voidaan ajatella suoliston ja solujen hierontana.

Heiluria käytän tutkimustarkoituksiin. Se on erinomainen työkalu chakrojen eli energiakeskuksiemme tutkimiseen. Sitä voidaan käyttää myös lukemaan bioenergiakentän koko. Bioenergiakentän koko kertoo paljon yleisestä kunnosta. Nämä mittaukset eivät ole diagnooseja, mutta ne auttavat seuraamaan hoitojen etenemistä.

Tykkään myös työskennellä voimaeläinten kanssa. Ajatus voimaeläimistä on peräisin shamanistisesta perinteestä. Sen mukaan voimaeläinten puute johtaa vahingolliseen energian menetykseen, joka taas aiheuttaa erilaisia sairaustiloja. Oman voimaeläimesi kohtaaminen tarjoaa mahdollisuuden katsoa elämääsi sen silmien kautta. Näin voit oppia uusia asioita itsestäsi ja saat keinoja muuttaa ne asiat, jotka eivät enää toimi.

Kyse on tietoisuuden voimasta. On kyse sydämen ja rakkauden voimasta, siitä mikä on jokaisen sisällä. Päämääränä on muuttaa opittu negatiivinen ajattelutapa luovaksi, iloiseksi, valoisaksi ajattelutavaksi. Kaikki mitä ajattelemme, koemme ja tunnemme, vaikuttaa aivoihimme ja kehossa oleviin vesimolekyyleihin. (Masaru Emoto: Water Crystals) Mitä kauniimpia kristalleja meillä on kehossamme, sitä paremmin voimme.

Nostamalla värähtelyämme ja avautumalla meditatiiviselle tilalle meillä on mahdollisuus ravistaa auki kehossa ja mielessä olevia tukoksia. On mahdollista muuttaa esimerkiksi muistisoluja siten, että jonkin muiston herättämät negatiiviset tunteet tehdään passiivisiksi. Silloin ne lakkaavat vaikuttamasta, aiheuttamasta stressiä. Kun keho värähtelee ja energioiden annetaan virrata vapaasti, keholle annetaan mahdollisuus alkaa parantaa itseään. Kuinka nopeasti ja missä määrin paraneminen tapahtuu, riippuu ongelman syvyydestä ja siitä, kuinka hoidettava henkilö antaa itsensä vastaanottaa tämän mahdollisuuden. Monet elävät uskossa, etteivät “ole sen arvoisia”, mutta myös tätä uskomusta voidaan käsitellä energiahoidoilla, varsinkin Kvanttimatkan avulla.

Meillä on vapaa tahto ja voimme muuttaa vanhoja ajattelutapojamme. Muuttuneen näkökulman kautta ja tietoisuuttamme lisäämällä avautuu uusia mahdollisuuksia toteuttaa unelmiamme. Toisin sanoen stressiin, pelkoihin yms. sidottu energia voidaan vapauttaa positiivisen muutoksen tarpeeseen. Kaikki on mahdollista, täysin rajattomasti.

Kaikkien energiahoitojen jälkeen energiat jatkavat työskentelyään muutaman päivän. Voi tuntua kuin olisit käynyt kokovartalohieronnassa tai saatat muuten vain tuntea olosi herkemmäksi kuin tavallisesti. Kehosi puhdistautuu kuona-aineista, joten juo tavallista enemmän vettä.

bottom of page