top of page
verktygsback.jpg
Villihärän energiahoito (kauko)

 

60 €

Villihärän hoidon energiat antavat sinulle sen, mikä on sinun korkeimmaksi parhaaksesi juuri nyt. Voit ottaa vastaan nämä korkeat energiat kotonasi tai missä vain olet, joko yhteisesti sovittuna aikana tai silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Sinä otat hoitoa vastaan niin kauan kuin energiat liikkuvat kehossasi. Sovimme yhdessä, miten puramme hoidossa tapahtuvia tuntemuksia.

 

Hoidon vastaanottaminen:

 

Mikäli haluat ottaa hoidon vastaan tietoisesti sinun kannattaa istua mukavassa asennossa joko tuolilla, selkä suorassa ja jalat tukevasti lattialla, tai sopivassa lootusasennossa. Tunne miten olet maadoittunut, miten yhteytesi maahan on hyvä. Hengitä muutaman kerran syvään ja tunne miten rentoudut, anna aivojesi tyhjentyä ajatuksista (katsot ajatuksia jotka ilmestyvät, ja annat niiden haihtua). Ole tietoinen kehostasi. Tunnet sen mitä tunnet, koet sen mitä koet, ilman pakottamista suuntaan tai toiseen. Tiedä,  että kaikki mitä koet on hyvää. Olet täydellinen sellaisena kuin olet juuri nyt.

Hoidon aikana on aina mahdollista kokea sisäistä viisasta tietämistä, intuitiota. Tämä voi tuntua kehossa, voit kokea asioita aisteillasi, voit aavistaa asioita tai nähdä värejä, symbolisia kuvia… Ehkä vain tiedät sen, mikä sinun tarvitsee tietää juuri nyt. Tässä kohdassa annan neuvon: anna itsesi vain kokea ja säästä kaikki analysointi hoidon jälkeiseksi. Muuten hoidossa tapahtuvat asiat voivat mennä ohi.

Voit myös ottaa hoidon vastaan makuuasennossa. Silloin ehkä nukahdat. Hyvä puoli siinä on, että egosi jää taka-alalle ja energiat saavat tehdä vapaasti töitä.

 

OTA YHTEYTTÄ

kokemuksia:
20170618_193755.jpg

Hej Nina Tack så mkt för healingen:) Det första jag kände var att hjärtat började dunka väldigt fort och jag blev väldigt varm i kroppen framförallt i bröstet och hjärtat. Väldigt varmt och behagligt. Jag kände pirr i händerna och armarna. Sedan kändes det som att det vibrerade i ansiktet en stund och sedan försvann det. Sedan kände jag att det vibrerade i tarmarna en hel del..kändes som att det bubblade på något vis..sedan kom det som kalla rysningar en liten stund. Sen kände jag mig lite orolig och ett tryck i halsen. Sedan blev det varmt igen. Är fortfarande varm speciellt i bröstet. Känner mig avslappnad i hela kroppen.

H

IMG_20180709_231847_edited.jpg
vindregnmandala1.jpg
bottom of page