top of page
  • Writer's pictureuruznp

Hän joka odottaa jotain hyvää...

Hän joka odottaa jotain hyvää, odottaa aina liian pitkään, vai miten se meni?


Ystäväni kävi hoidossa ja löysi kristalliriipusvalikoimastani itselleen korun johon hän halusi myös näyttävän ketjun. Tämä tapahtui jo muutama kuukausia sitten. Sen jälkeen päätyöni seinät kaatuivat niskaani ja olen ehtinyt olla sairauslomalla ja palata työhön uudestaan. Tänään minussa, ja ympärilläni, oli se rauhaa, joka tarvitsen, että saisin korun lopulliseen muotoonsa. Valmiiksi. Tuntuu hyvältä.
Viimestelyyn kuuluu tietysti putsata hopeaosat. Nykyisin käytän mielelläni eteeriset öljyt siihenkin. Kuvassa näkyvä Jewellery Wipes alkaa olla loppuun käytetyt, ne ovatkin ollut mukana pitkään. Epäilen, että ne mahdollisesti tulivat minulle, koska oppilaitani olivat sitä mieltä, että ne kuuluvat minulle. Koulussahan on vuosien varrella ollut oppilaiden järjestämiä jippoja ja niihin kuuluvia arpajaisia - ja nämä puhdistusvälineet eivät ole ainoat korujen huoltamisvälineet, joita olen niissä voittanut.
Riipuksen kivi on Aqua aurakvartsi. Vuorikristallit käsitellään, yhdessä metallien kanssa, joko kuumudella tai elektoonisesti ja niin syntyy aurakvartsien eri värit.


Kaulakorun helmet ovat hematiittia, myös kutsuttu verikiveksi suuren määrän raudanpitoisuudensa vuoksi.


Katso myös uruzJewellery tuotteet puodissa.26 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page