top of page
  • Writer's pictureuruznp

Myrkyt, puhdistusprosessi & eteeriset öljyt

Oireileeko kehomme, kun se on täynnä kuona-aineita, raskasmetalleja ja muita myrkkyjä?


Kehossa olevat epäpuhtaudet luovat jatkuvan stressin keholle, ja siitä syntyy hyvin erilaisia oireita, muun muassa: velttous, keskittymisvaikeuksia, nukkumisvaikeuksia, selittämättömiä kipuja, iho reistailee, hormoniongelmia, stressioireita, jopa pelkoja ja ärsyyntymistä, jotka eivät tuntuvat ihan "omalta".


Itse asiassa, nämä oireet ovat loppuun palamisen oireita - lista on pidempikin ja tunnistan itseäni näissä oireissa. Noin 10 vuotta sitten olin totaalisesti loppuun palannut. Kun ymmärsin ongelmani, otti minun henkinen ja kehollinen puhdistusprosessini, elämänmuutosprosessini, ison tietoisen päätösaskelen eteenpäin.


Monille asioille on todella vaikeata vaikuttaa, mutta voimme vaikuttaa siihen, mitä tuomme kotiemme seinien sisäpuolelle. Voimme tehdä pesämme niin vapaa myrkyistä, kun vaan jaksamme. Muista että sekin on prosessi, osittain hyvin pitkäkin. Minä aloitin muuttamaan ruokatottumuksiani ja pikkuhiljaa on monet muutkin asiat muuttunut vuosien varrelta.


Tämä puhdistusprosessi on täysin mahdollinen ilman Young Livingin tuotteet - mutta - täytyy tunnustaa, että olemalla mukana YL:n toiminnassa on helpottanut elämäni monella tavalla. Se on myös vienyt puhdistusprosessini eteenpäin.Myös paljon puhdasta vettä ja puhdasta, ravintorikasta ruokaa on erittäin tärkeätä. Minun ensimmäinen askel tietoisella puhdistusmatkallani oli kraanaveden siunausta, sen energian kohottaminen. Samalla kun istuin vesilasini kanssa pitäessäni se käsieni välissä ja tuntemalla rakkautta siitä kohtaan, heräsin tietysti rakkautta itsessäni ja oma energiani kohottautui. Suosittelen tämä käytäntöä, sitä on tietysti mahdollista tehdä ruoankin kanssa. Jossain vaiheessa löysin vedenpuhdistimen ja meidän perheessä olemme sitä mieltä, että puhdistamaton vettä on paljon vaikeampi juoda, se on paljon kovempi. Käytän myös FLASKA-pulloja, jotka muokkaavat veden struktuuria enemmän elävämmäksi.Oletko ikinä tutkinut minkälaiset puhtauteen ja kauneuteen liittyvät tuotteet sinulla on kodissasi ja tarkasti katsonut mitä ne sisältävät?


On tutkittu, että keskivertonainen laittaa kehoonsa päivittäin 300 erilaisia kemikaaleja, 80 jo ennen aamiaista, ne eivät aina edistää terveyttää. Vaarallisimmat kemikaalit kodissasi Top 10-listalla on mm:

  • ilmanraikastimet, plug-in ja tuoksukynttilät. Kynttilöissä on muutenkin paljon haitallisia aineita, suosittelen 100 % steariinistä tai mehiläisvahasta tehtyjä.

  • kaikenlaiset kodin siivous- ja puhdistusaineet, jotka ovat tehtyjä synteettisistä aineista.

  • tiskiaineet.

Myrkyllisimmät?

  • pesuaineet! Kun peset vaatteet, myrkylliset aineet leviävät kodin ilmaan. Vaatteet päivällä ja liinavaatteet yöllä koskettaa ihosi ja siten kankaissa jääneitä kemikaalit pääsevät ihon kautta kehoon. Vaatteista myös haihtuu kemikaaleja hengitysilmaan.

Toinen hyvin myrkyllinen kokonaisuus löytyy hygieniatuotteissa.

  • mm hiuslakkaa ja -geeliä, shampoot, deodorantit. Deodorantit, jotka sisältävät aluminiumia edesauttaa Parkinsonin ja Alzheimerin tautien sairauskulkua.

Jos tämä on sinulle uusi ajatus (minulla on vaikea uskoa, että on...) niin suosittelen, että tutkit siivouskaappisi sisältöä tai kylpyhuoneessa olevat pullot ja purkit. Mitä lukee sisällysluetteloissa? Tiedätkö mitä ne aineet ovat? Aina voi googlata ja lisätä siihen "dangers off".


Kolme käytännön syytä miksi olen Young Livingin asiakas ja jälleenmyyjä:


  1. Voin luottaa siihen, että tuotteet, jotka sieltä tilaan, ovat puhtaita ja korkean laatuiset, heidän Seed to Seal-lupaus takaa sen.

  2. Tilaan paljon öljyjä, käytän ne, sekä henkilökohtaisesti, että uruksen toiminnassa. Itselleni tilaan öljyjen lisäksi aika paljon lisäravintoaineita ja kaikki kehon ja kodin puhtaana pitämiseen tarvittavat aineet. Öljyt, lisäravintoaineet ja Thieves-sarjaan kuuluvat tuotteet ovat hyvin vahvoja tukipilareita puhdistusprosessissani.

  3. Kun olen YL:n jäsen - tilaan tuotteet itseltäni, ja saan erilaisia etuja riippuen kuinka paljon tilaan. Joka tilaus kerää pisteitä, ja pisteet ovat mahdollisia käyttää ostojen maksamiseen. Ensimmäinen kerta, kun tilasin pistetilauksen, tuntui aika hienolta!Mikäli sinäkin haluat lähteä kokeilemaan minkälaisen muutoksen eteeriset öljyt voivat tuoda elämääsi voit ottaa minuun yhteyttä, vastaan mielelläni sinut Young Livingin jäseneksi liittymisen liittyviin kysymyksiin. Liittyminen ja jäsenyys on ilmaista, aloituspakkauksen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit valita oletko kertatilaaja, tai ER-(kuukausi-)tilaaja.


Tutki lisää My Young Living-sivullani ja mikäli resonoi, voit liittyä Young Livingiin ja tilata elämää arvostavat tuotteet, jolla voit käyttää huoletta koko huushollissasi! Ja facebookissa voit liittyä ryhmääni Tuoksujen puutarha, jos haluat seurata aihetta lisää.


Jos haluat, voit käydä kurkkimassa EURO vedenpuhdistimen ja FLASKAn toiminnot uruzin verkkokaupassa: https://www.uruznp.com/myynnissae-olevat-tuotteet


Lähdekirjallisuus: Gameplan Oils Scriptbook, Sarah Harnish

119 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page