top of page
  • Writer's pictureuruznp

Sydämen voima

Päivitetty: 16. maalisk. 2021

Mitä sydämessämme asuu vaikuttaa kaikkeen, mitä elämässämme on. Kun haluat muuttaa jonkin osa-alueen elämästäsi, niin sinun pitää löytää sitä hallitseva vakaumuksesi. Yleensä kannamme mukanamme mitä ihmeellisimpiä vakaumuksia ja käsityksiä tietämättä kuinka paljon ne vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme. Sydän on avainasemassa, jos haluamme tehdä muodonmuutoksen.
Kvanttifysiikassa on tutkittu kuinka magneetti- ja sähköenergia vaikuttavat atomeihin. Kun energia muuttuu, myös atomit muuttuvat. Kehossamme sydän on vahvin sähkö- ja magneettienergiavalmistajamme. Sydän muuttaa tunteitamme energia-aalloiksi, jotka vaikuttavat kehossa, mutta myös paljon laajemmin. Sähkö- ja magneettienergiat, jotka syntyvät sydämessämme, löytyvät myös kehomme ulkopuolelta. Niitä on mitattu jopa kahden ja puolen metrin etäisyydellä tällä hetkellä saatavilla olevilla laitteilla. Monet uskovat, että tulemme löytämään nämä samat energiat useiden kilometrien päästä kehosta, kunhan mittarit kehittyvät. Sydän siis toimii tunteidemme kanavana ulospäin, ja vaikutus on laaja. Yhdistämällä ajatuksen ja vakaumuksen tunteella sydämessämme luomme maailmamme. Minkälaista maailmaa sinä luot?


Linkki lyhyelle selitykselle kolmesta erillisistä kokeiluista tiedemaalimassa (2000 molemmin puolin): New Research Shocks Scientists: Human Emotion Physically Shapes Reality!

ja sen kirjoituksen päälähde (mielestäni): DNA-report by Greg Braden


Tukilähde: Gregg Braden; Övertygelsens kraft; 2010 Ica Bokförlag, Forma Books AB


 

Voit tilata uruz.np:n infokirje tästä.

36 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page