top of page
  • Writer's pictureuruznp

Tarinat, ihmiset, hyvinvointi, muutosvoima ja eteeriset öljyt

Viime viikonlopulla olin Young Livingin Kick-Off tapahtumassa. Joka kerta, kun olen näissä tapahtumissa, ihmettelen ja nautin tunnelmasta. Pohjassa löytyy hyvin rakennettu turvallinen ilmapiiri, joka antaa jokaiselle mahdollisuuden, luvan, olla juuri sellaisena kun on.Koska pääosassa on eteeriset öljyt, ihminen ja hyvinvointi, niin tarinat ovat paras tapa kertoa muutoksista joka eteeristen öljyjen käyttäminen on saanut aikaan. Kun luet tämän, mieti, olisitko valmis astua esiin ja kertoa 150 ihmisille miten olet kuukauden aikana käynyt läpi prosessin, joka on avannut tunnetasolla syy siihen, että vatsasi on ollut niin kivuissa, että hetkittäin olet vaan voinut makaa sängyssä, kun mitään vikaa, eikä apua ei löytynyt viralliselta taholta? Nuori nainen keräsi rohkeuteensa ja teki sen. Hän kertoi, miten hän päätti lähteä käyttämään Tunne-kokoelman öljyt ”tunnekuurina” joka päivä kuukauden aikana. Alussa ainoa vaikutus oli, että vatsa meni kuralle ja vatsakivut vahvistuivat. Antamatta periksi ja suurella tuella hänen teaminsä vetäjästä, jonka kanssa hän oli monta kerta yhteydessä tämän aikana, tilanne huipentui ja ratkesi. Hän ymmärsi, miten hän oli elänyt uskomuksessa siihen, että hän ja hänen lapsetkin, oli vähäarvoisempia kuin muut lähisuvussa olevat. Itkien tämän väärinkäsityksen ulos, vatsassa oleva kova jännityskipu pehmeni ja lopulta hävisi. Tämä nainen katsoi itsensä ja ymmärsi, että tietysti hän on yhtä rakas niille ihmisille, jotka ovat hänelle rakkaita. Mielenkiintoinen asia, joka hän kertoi, oli että lasten käyttäytyminenkin muuttui vapaammaksi, ilman että asiasta puhuttiin.Kuulijoiden edessä tämä nainen oli rauhallinen, kertoi tarinansa kiireettömästi, ottaen tilaan haltuun, kuin tottunut puhuja. Hän oli ollut hyvin jännittynyt viikonlopun lähestyessä. Itse asiassa hän oli ilmoittanut, ettei tulekaan koko tapahtumaan.  Mutta siinä hän oli. Hän kasvoi ihmisenä ja antoi muille mahdollisuuden oppia ja inspiroitua hänen tarinastaan. Kerroinko, että hänen mieskin oli kuuntelemassa. Tarina alkoi siitä, että hän kertoi kaikille, ettei mieskään ollut kuullut ne henkilökohtaisimmat kohdat tarinassaan.


Turvallisessa ilmapiirissä on hyvää jakaa syviäkin kokemuksia, saada tukea omalle muutosmatkalleen.

Minullakin on muutosmatka meneillään. Olen tullut siihen vaiheeseen elämässäni, että päätyö on alkanut viedä aivan liian paljon energiaa. Työseinät kaatuivat päälleni loppusyksyllä ja olen ollut kotona melkein kolme kuukautta. Päätös lähteä vahvasti kasvattamaan oma liiketoiminta ja saada sivutoimeentulosta päätoimentuloksi on vahvistunut. Kick-Offin aikana vahvistui päätökseni vielä enemmän. Saimme tehtäväksemme tuoksutella meille tärkeä eteerinen öljy ja miettiä ”Miksi” haluamme tehdä se mikä teemme. Otin esille öljysekoituksen I´m Blessed, tiputin pisaran kämmeniin ja tuoksuttelin sitä. En edes ehtinyt miettiä ”Miksi” vaan tunsin tuoksun avaamaan jotain sisälläni ja kyyneleet alkoivat valua. Sisäinen lumeni suli ja kevät nousi rinnassani.

Tiedän vahvasti, tunnetasolla, miksi Young Living ja eteeriset öljyt ovat tärkeässä osassa liiketoiminnassani. Haluan vaihtaa uskomus puutteessa elämisestä runsaudessa olemiseen. Haluan, että runsaus pursuu lävitseni ja kaikille teille. Haluan olla sellaisissa ilmapiireissä, jossa salliminen ja luottaminen on vahvasti läsnä. Haluan vaalia maapallosta, Äiti Maasta, ja haluan että minun lapsien maailmankuvaan tulee runsautta ja sallimista. Haluan, että heidän lapsetkin, minun lapsenlapset saavat elää kauniissa, puhtaassa maailmassa, missä pidetään luonnosta ja toisistamme hyvää huolta. Rakkaudella. Haluan tehdä tämän yhdessä muiden kanssa.


Haluan olla avuksi sinunkin muutosmatkallasi. Autan, jos voin.

98 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

HARMONY

RELEASE

Comments


bottom of page