top of page
DSC_0617.JPG
"Sopiiko tämä minulle?"

Tasapainottava jooga sopii kaikille, iästä riippumatta. Voit tulla elämäsi ensimmäiselle joogatunnille, eikä haittaa vaikka kehosi olisi siinä kunnossa että pelkäät ettet pääse ylös, jos menet makaamaan. Tai sitten olet hyvin notkea, ja ehkä olet harrastanut jogaa pidempäänkin. Jokainen harjoittaa liikkeet ja asanat oman tasonsa mukaisesti ja jokaisella on uutta opittavaa, myös tutuissa asioissa. Tärkein asia joogassa on jotain muuta kuin notkeus ja vaikeiden asanoiden osaaminen ­– tärkein asia on tietoisuus. Tietoisuus kehosta ja hengityksestä. Tunneillani painotan hengityksen tärkeyttä, ja kehosi kuuntelun lisäksi kehon vahvistamista hellävaraisesti. Autan sinua vahvistamaan itseäsi sisältä ja ulkoa. 

 

Katso lähemmin mitkä ryhmät sinulle resonoivat.

 

OMA VASTUU

Kerro viimeistään ensimmäisen tunnin alussa jos sinulla on akuutteja, tai muita harjoitukseesi vaikuttavia, vaivoja tai lääkityksiä. Esim. akuutit tulehdukset, jotkut selkävaivat (välilevy pois paikoiltaan, tai pullistuma) vaativat lääkärin lupaa tai omavastuun ottamista yleiselle joogatunnille. Kerro myös jos olet raskaana.

Jokainen kantaa aina itse vastuun omasta kehostaan ja omasta toiminnastaan. Valitset itse, otatko vakuutuksen. Vakuutukseni eivät kata sinulle mahdollisesti sattuvia harjoitusvahinkoja.

Otan parhaani mukaan jokaisen osallistujan erityisominaisuudet huomioon. Ja muista: joogatessa vältämme kipua ja kaikkea muutakin, joka aiheuttaa vahinkoa keholle tai mielelle.

IMG_20220630_220952.jpg
bottom of page