top of page

Läsnäolo itsesi kanssa

Jos sinulla on olotila, ettet pääse eteenpäin joillakin elämänalueillasi ja haluat kohdata itseäsi tunnetasolla, niin tämä voi olla sinulle! Oletko valmis muuttumaan? Oletko valmis kohtaamaan itseäsi? Haluatko saada ryhmän tukea?

IMG_20220613_151155.jpg

Haasteet elämässä liittyy omien väärinkäsityksistämme itsestämme. Katsomme itseämme muiden sokeiden silmien läpi. On hankalaa nähdä kuinka valoisaa ja rakastettu olemme vääristyneiden opetuksien, kuvitelmien, ohjelmointien läpi. Nämä ovat ne kuuluisat sipulinkuoret... ja niitä riittää.

 

Eripituisilla Läsnäolo & tunteet-työpajoilla tarjon työkaluja solmukohtien avaamiseen ja tuen sinut sipulinkuorimisen prosessin aikana. Olen todennut, että puhtaat, voimakkaat, eteeriset öljyt ovat aivan huipputehokkaita työkaluja, ja vielä enemmän niin, kun niiden kanssa työskentelee tietoisesti.

 

Työpajoissa käytämme, eteeristen öljyjen lisäksi, pehmeitä, kaikille sopivia joogaliikkeitä ja meditoimme rummun ja kristallikulhon ääneen. Aloitamme irtipäästämisellä ja siihen sopivalla hengitysmeditaatiolla. Joogaliikkeiden aikana harjoittelemme läsnäoloa kehossa. Alussa ohjatulla rumpumatkalla visualisoimme työpajaan sopivaa teema. Lopussa keskitymme tunnistamaan itsessämme harmonian olotilan, sellaisena kuin se juuri silloin on. Työpajojen aikana keskitymme läsnäoloon ja nykyhetkeen.

Prosessityöskentely on tiivis ja voi olla hyvin syvään menevä.

 

Läsnäoloa ja itsensä ylittäminen-haaste on toinen vaihtoehto tunnetyöskentelyyn ja läsnäolon harjoittamiseen. Käytämme ohjelman, missä eteeriset öljyt sekä tuoksutellaan, että käytetään paikallisesti, edesauttamaan esimerkiksi irtipäästämistä, hamonia ja anteeksiantoa.

  

Kuukauden kestävään haasteeseen osallistutaan etänä. Jokainen työskenteelee itsekseen päivittäin ja kerran viikossa tavataan online. Tapaamiset ovat tärkeät. Niissä on mahdollista jakaa kokemuksia, saada tukea, tai tarkentaa mahdollisia epävarmuuksia. Tapaamiset pitävät yllä harjoituksien tekemistä. Monille suurin haaste on joka päivän tekemisessä - se, että joka päivä antaa itselleen rauhallinen hetki ja käy öljyohjelman läpi.

Haasteeseen tarvitset Young Livingin kehittämä Tunne-öljykokoelma (Feelings Kit). Voit osallistua haasteeseen ilmaiseksi tilaamalla Feelings-kokoelman minun teamiläisenä. Muille on osallistumismaksu. Kokoelma sisältää seuraavat öljysekoitukset: Harmony 5 ml, Forgiveness 5 ml, Inner Child 5 ml, Present Time 5 ml, Release 5 ml ja Valor® 5 ml. 

IMG_20220723_125837.jpg

Sira

"Tack Nina, miljoona kiitosta! Tämä oli miltei kuvaamattoman väkevä ja merkityksellinen retki. Se lempeys ja ajaton rauha, jonka tarjoat tilanpitäjänä rajuille, hyökyvillekin kokemuksille tulla, olla ja mennä, on valtava, huikean arvokas lahja. 💛💛💛💛 Todellakin toivon että näitä tulee lisää, sillä uskon myös että voisin tulla useamminkin tälle matkalle – kokemus on varmasti joka kerta yksilöllinen ja uusi. Kiitos, sinä Ihana."

Ilona

"Mielen ja kehon harmonisointia parhaimmillaan. Hyvät työkalut pohtia, avata omaa sisäistä maailmaa sekä yhteytettä fyysiseen kehoon.
Asanat, meditaatio, aromaattiset öljyt, keskustelut, rentoutus, matka sisäiseen maailmaan kohtaamaan syvemät, juurevat minät. Sellaisenaan, kuin ne löytyvät.
Ilman suorittamista ja paineita siitä. Vain olla siinä hetkessä. Parasta antia kurssista. 
Kiitos 🙏🙏🙏"

bottom of page