top of page
verktygsback.jpg
Voimaeläinenergiahoito

 

Voimaeläimen etsiminen, hoito ja piirustus voimaeläimestä/-eläimistä 

170 €

Shamanistisen tradition mukaan meillä kaikilla on vähintään yksi tai useampi voimaeläin, jotka symboloivat energiaamme. Madaltunut energiataso avaa portin sairauksille ja ongelmille. Energiatasomme vahvistuu jälleen, kun saamme yhteyden kadonneisiin tai uusiin voimaeläimiimme, ja saamme sitä kautta myös mahdollisuuden parantua.

Voimaeläinpiirustukseen yhdistyy sekä hoidettavan, että hoitajan näkemys, kokemus hoidon aikana vastaan tulleista eläimistä.

Energiahoito on riippumaton ajasta ja paikasta. Voimme tavata vastaanotollani tai voit halutessasi ottaa etähoidon vastaan kotonasi.

Lähi- tai kaukohoito 

 

Piirustus on mustavalkoinen, koko: 16x25 cm.

Valmiita Voimaeläinpiirustuksia löydät kaupasta; ehkä tunnistat siellä omasi.

 

 
Voimaeläinmatka tarinoita:

VOIMAELÄIN MATKA                                                     16.9.22

 

Puhdas puro johdattaa merenrantaan haukipaikalle. Sileää kalliota ja matalaa kaislikkoa. Hauet uivat vihreät kyljet välkehtien. Kaislikkoinen poukama tarjoaa turvaa ja elinvoimaa. Takana rannikko metsikkö havupuineen. Metsikössä minua tuli erään kerran vastaan kotka polun yläpuolella levein siivin. Tunsin siiven ilmavirran kosketuksen otsassani. Tiedän metsän kätkössä olevan eläimiä laumoineen. Eläinten läsnäoloon on hyvä herkistyä. Peurat ja ruskea karhu. Valkea, timanttinen, täplikäs pöllö kulkee matkassa kaiken aikaa. Antaa luvan ihailuun ilman suoritusta. Pöllö saalistusvoimineen vie minua eteenpäin. Emme metsästä, vaan voima kulminoituu matkaan ja tarkkaavaan havainnointiin. Maisemat vaihtuvat vaivattomasti. Mieleni lentää pöllön siivin.

Vihreän metsän rannalla näen harmaan suden.  Vahva ja sopusuhtainen pää ja voimakkaat etukäpälät.  Voimaa antava eläin. Pöllö, seuralainen ja kumppani, joka kulkee myös olkapäälläni.

Vihreys jatkuu sammakon liikkein, maa ja vesieläin. Meno on ketterää ja veikeää. Aistin olevani vedessä. Tästä alkaa muotojen matka. Pöllön lento on mutkatonta. Olen ilmassa, vedessä ja maassa. Näin hetken mustaa kiiltävää kiveä. Nyt saavuin savannille. Pöllö näyttää keltaiset silmänsä. Keskityn pöllön kasvoihin. Sanoja emme tarvitse. Menen pöllön silmien kautta toiseen todellisuuteen. Silmät heijastavat mustaa, keltaista ja oranssia. Näen pantterin muodon, mustan sitten keltamustan, näen leijonan. Eläimet ovat osa keltaista väriä. Heijastumaa ja fyysistä ilmentymää ajattomuudesta ja energiasta. Kaikki tapahtuu visuaalisesti, luontevasti ja tasapainossa. Löydän uuden oivalluksen todellisuudesta. Näen kirahvin juoksevan.  Kaula myötäilee liikettä. Kulkunsa on kaunista ja hallittua. Savannin tuuli on lämmin ja lempeä. Elämään kuuluu useita eläimiä luonnonmukaisia ja naivistisestikin kuvattuja.

Pöllö alkaa puhutella muodoillaan. Näen valkoista harsoa, huntua. Oletan että on morsian, hahmo liukuu silmissäni huoneeksi. Ikkunan edessä on valkoiset verhot, jotka ovat hennossa liikkeessä, ikkuna lienee takana auki. En koe tarvetta nähdä ulos verhojen taa. Ihailen verhojen liikettä ja pöllön muuntautumiskykyä. Verhot liukuvat pöllön muotoon. Pöllö muuttuu toteemiksi, siten että pöllön pää on toteemin pää. Ajattelen toteemin olevan puuta. Pöllö irtautuu lentoon.

Keltainen kukkaniitty. Päädyn leirinuotiolle, hiekkainen, keltainen kanjonimaisema. Oloni on hyvä. Musta hiuspalmikko on niskasta koristeltu pitkillä mustavalkoisilla sulilla. Rauhallista ja kotoisaa, heimo on koossa. Suitsuke tuoksuu. Ystäväni valkoinen hevonen, saapuu luokseni. 

IMG_20221028_150445.jpg
drake2.jpg
voimaelain.jpg
panter.jpg
bottom of page