top of page
IMG_20190425_203227.jpg
Chakrajooga

- toinen näkökulma kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Joogatekniikat ovat hyvin monipuolisia. Yksi mahdollisuuksista on kehittää chakrojen hyvinvointia.

Vanhojen itämaisten perinteiden mukaan chakrat ovat kehossamme olevat energiakeskuksia. Esimerkiksi ajurvedassa, joka on 5000 vuotta vanha intialainen perinteinen lääketieteen muoto, puhutaan chakroista. Ajurveda ja jooga ovat hyvin läheisiä, ja monille ihmisille jompikumpi tai molemmat ovat elämäntapoja. Myös tekemissäni hermoratahieronnassa ja energiahoidossa hoidetaan energiapisteiden kautta ja energisoidaan päächakroja sekä kehon energiakanavat. 

Päächakrat ovat perinteiden mukaan seitsemän kappaletta, jotka sijaitsevat pitkin kehon keskilinjaa. Jokaisella chakralla on erilaisia tehtäviä niin kehossamme kuin mielessämme. Kun kaikki chakrat toimivat, pääsevät kehon energiat liikkumaan ja voimme paremmin.

 

Jokaiseen chakraan liittyy sopivia asanoita. 

Asanoiden tehtävä on harmonisoida mahdollisia epätasapainotiloja ja siten ne edesauttavat hyvinvointia kehossa ja mielessä.

Tällä jaksolla nostamme esiin, chakrojen tasapainottamisen myötä, mahdollisuuden elää elämäämme kiitollisena siitä mitä meillä on, ja avoimempia ottamaan vastaan runsautta.

Voit osallistua Chakrajoogaan10 tunnin kokonaisuutena ja olet myös tervetullut irtotunneille. Mukaan mahtuu max 10 henk.

Taso: aloitteleva - keskitaso.

 

Kurssi alkaa .

 

Tunti kestää 90 min. 

 

​Hinta:

14 €, kymmenen kerran kortti 120 €

eläkeläinen/opiskelija/työtön 7 €

IMG_20200112_174914.jpg
bottom of page