IMG_20190425_203227.jpg
Chakrajooga

- toinen näkökulma kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Joogatekniikat ovat hyvin monipuolisia. Yksi mahdollisuuksista on kehittää chakrojen hyvinvointia.

Vanhojen itämaisten perinteiden mukaan chakrat ovat kehossamme olevat energiakeskuksia. Esimerkiksi ajurvedassa, 5000 vuotta vanha intialainen perinteinen lääketieteen muoto, puhutaan chakroista. Ajurveda ja jooga ovat hyvin läheisiä, ja monille ihmisille jompikumpi, tai molemmat, ovat elämäntapoja. Myös tekemissani hermoratahieronnassa ja energiahoidossa hoidetaan energiapisteiden kautta ja energisoidaan päächakroja ja kehon energiakanavat. 

Päächakrat ovat perinteiden mukaan seitsemän kappaletta, jotka sijaitsevat pitkin kehon keskilinjaa. Jokaisella chakralla on erilaisia tehtäviä kehossamme, myös mielessämme. Kun kaikki chakrat toimivat, pääsevät kehon energiat liikkumaan ja voimme paremmin.

 

Jokaiseen chakraan liittyvät sopivia asanoita. 

Asanoiden tehtävä on harmonisoida mahdollisia epätasapainotiloja ja siten ne edesauttavat hyvinvointia kehossa ja mielessä.

Tällä jaksolla nostamme esiin, chakrojen tasapainottamisen myötä, mahdollisuuden elää elämäämme kiitollisena siitä mitä meillä on, ja avoimempia ottamaan vastaan runsautta.

Voit osallistua Chakrajoogaan10 tunnin kokonaisuutena ja olet myös tervetullut irtotunneille. Mukaan mahtuu max 10 henk.

Taso: aloitteleva - keskitaso.

 

Kurssi alkaa .

 

Tunti kestää 90 min. 

 

​Hinta:

14 €, kymmenen kerran kortti 120 €

eläkeläinen/opiskelija/työtön 7 €

IMG_20200112_174914.jpg