jagbild.jpg

Nina Pörn

Elämäni labyrintti alkoi Pietarsaaressa 1969. Suomenruotsalisesta ympäristöstä muutin Helsinkiin poikieni isän kanssa. Taskussa oli ammattikoulun mittatilausompelijan paperit ja toive päästä opiskelemaan vaatesuunnittelijaksi. Toisin meni. Päädyinkin aikuislukion kautta Taideteolliseen korkeakouluun ja sieltä saamani kuvataideopettajan pätevyyden on edelleen käytössä päätyössäni Porin ruotsalaisessa yhteiskoulussa. 

Porissa olen asunut vuodesta 1999. Minun kahdet pojat ovat muuttaneet pois kotoa ja kaikki kolme kissaa jäivät asumaan minun kanssani. 

Kaikki nämä vuodet täällä Porissa olen tehnyt  taidetta piirtäen kynällä, tai taidegrafiikan menetelmillä. Hopeakorujen tekemiseen annoin pikkusormeni ja se meinasi viedä enemmän kuin käsivarsini. Mutta labyrintin nurkan takana voi löytyä aivan erilaiset polut kuin kuvittelee...

Syvien väsymyksien polut veivät minut tutkimaan itseäni, elämäni, hyvinvointini. Minua alkoi kiinnostaa mitä vie energiani, ja mistä saan sitä lisää. Ja perheenjäsenien terveyteen liittyvät ongelmat pisti kädet tekemään toisenlaista taidetta hieromalla hermoratoja. Kun tämä tapa hoitaa kehoa ja mieltä toivat eteeni ihan vieraita ihmisi, päätin alkaa opiskella hermoratahieronta ihan oikeasti. Sen jälkeen on tullut paljon muitakin työkaluja hoitamisen työkalupakkiini.

 

Vaikka elämän labyrintissa kiertelen ympäri ja edes takaisin, niin silti kaikki nivoutuu kauniisti yhteen ja niin syntyi uruz.np. Käytän luovuuteni, kädentaitojani ja opettajan kokemukseni, kun autan asiakkaitani löytämään, ja vahvistamaan, tasapainoinen hyvinvointi elämässään.

​uruz.np

- tasapainoinen hyvinvointi

  • Facebook Social Icon

Nina Pörn

uruz.np@gmail.com

puh. +358503662738

Y-2556935-9

Feeniks Voimalähde
Sepänpellontie 2, 28430 Pori

©uruz 2013 / tietosuojaseloste