top of page
verktygsback.jpg
kvanttimatka

(kvanttihypnoosi)

120 €
Yksi "matka" kestää n. 3 tuntia.

Kvanttimatkalla autan Sinua pääsemään syvään transsitilaan, missä olet yhteydessä sisäiseen olemukseesi.  Sitä kautta voit löytää oman sisäisen ohjauksesi, sisäisen viisautesi.

Vaellamme tässä maailmassa kantaen mukanamme valtavaa viisauden ja tiedon määrää. Avain tähän syvään tietoon on intuitiomme. Kvanttihypnoosi-istunnossa meidän on mahdollista saada tämä tieto osaksemme käyttäen intuitiota ja mielikuvitusta. Terapeutti ohjaa istuntoa kysymyksillään. Asiakkaan korkeampi minä, sisäinen viisaus, päättää mitä tulee esiin, minne matka vie, minkälaisia vastauksia ilmenee kysymyksiin joista on puhuttu ennen istunnon alkua. Transsiin laskeutumisen aikana terapeutti esittää kehotuksia, joiden päämäärä on auttaa asiakasta rentoutumaan. Nämä ovat vahvimmat ulkopuolelta tulevat suggestiot hoidon aikana, ja niiden merkitys on siinä, että rento keho antaa mielelle tilaa sisäisen informaation vastaanottamiseen käyttämällä kuvia, ääniä, tunteita, kehotuntemuksia ja selvätietoa.

Pitkän linjan hypnoositerapeutti ja QHHT:n (Quantum Healing Hypnosis Technique) kehittäjän, Dolores Cannonin, mukaan fyysiset sairaudet ja elämän vastoinkäymiset ovat peräisin syvään juurtuneista uskomuksistamme. Niihin voi liittyä traumaattisia tapahtumia lapsuudessamme tai muissa elämissämme, ts. rinnakkaisissa elämissä. Nykyään tiedämme, kuten Einsteinkin aikoinaan totesi, että aika on illuusiota, joten menneet tai tulevat elämät ovat ehkä itseasiassa rinnakkaisia elämiä.

Istunnossa pyydetään asiakkaan sisäistä viisautta tuomaan hänen tietoisuuteensa asioita, joista nykyhetken ongelmat johtuvat. Yleensä asiakkaat kokevat istunnon aikana eri aikakausien (menneitä, nykyisiä ja tulevia) elämiä/tarinoita, joilla on yhteys tämän elämän ongelmiin ja/tai jatkuvasti omassa elämässä toistuvaan teemaan, kuten onnettomat suhteet, rahahuolet tai terveydelliset seikat. Nämä hypnoosissa koetut elämät/tarinat ovat jokaisen asiakkaan oman intuitiivisen mielen räätälöimiä, alitajunnasta esiin nousevia kertomuksia. Ne nousevat asiakkaan tietoisuuteen hänen sisäisestä viisaudestaan käsin, ja niillä on tärkeä viesti. Ne tuovat oivalluksia ja usein niihin liittyy paljon emootioita, jotka purkautuvat kehosta mm. itkuna, nauruna tai raivona.

Kvanttihypnoosin aikana meidän on mahdollista saada hyvin selkeitä oivalluksia ja vastauksia elämämme kysymyksiin, koska silloin olemme vahvassa yhteydessä sisäiseen viisauteemme, intuitiiviseen mieleemme, korkeimpaan tietoisuuteemme… millä nimellä tätä lähdettä sitten kutsummekin. 

 

Jälkimainingit:

Tärkein ja vaikuttavin tekijä hyvin onnistuneelle kvanttihypnoosi-istunnolle on asiakkaan todellinen halu parantua ja/tai saada vastauksia. Paras tulos siis saadaan, kun asiakas vilpittömästi haluaa kokea prosessin ja luottaa siihen, että sen avulla hän löytää avaimet mielensä ja kehonsa lukkoihin. Huomioitavaa on, että elämänkatsomus ei vaikuta istunnon onnistumiseen. 

 

Joskus istunto käynnistää kehossa puhdistusreaktion, jolloin jälkikäteen voi tulla mm. pahoinvointia, päänsärkyä, vanha vaiva voi nousta hetkellisesti pintaan jne. Tämä voi olla kehon viesti levätä, koska alkanut prosessi on edelleen päällä. On hyvä ymmärtää, että huono olo ei merkitse mitään pahaa tapahtuneen vaan kertoo voimallisesta reaktiosta, koska on tapahtunut niin paljon. Kvanttihypnoosissa kohdataan asiat rakkaudellisesti, pakottamatta, jolloin minkä tahansa asian kohtaaminen tapahtuu korkeista energioista käsin. On myös hyvä muistaa, että istunto etenee aina parhaalla mahdollisella tavalla, koska sitä ohjaa asiakkaan oma sisäinen viisaus, ei rationaalinen tietoinen mieli.

 

Miten valmistautua kvanttimatkaan?

Asioiden miettiminen ja jäsentäminen ennen istuntoa laittaa prosessin alulle ja helpottaa näin jo varsinaista istuntoa:

-miksi haluat istunnon ja mitä toivot siltä, sinun oma motivaatiosi on avainasemassa.

-mihin elämänasioihin haluat selvyyttä / muutosta / parannusta

Listaa kysymykset ja toiveet tärkeysjärjestykseen ja tuo lista mukanasi. Käymme yhdessä läpi ajatuksiasi ennen istuntoasi.

kvanttimatka kokemuksia:

"Saavuin Ninan hoitopisteeseen. Hän esitteli minulle paikat ja kertoi hoidosta/matkasta ja sen kulusta perusteellisesti. Se helpotti oloani huomattavasti, kun jännitin että on aika rohkeaa antautua toisen lähelle niin herkässä tilassa. Matkan aikana olin kokoajan tietoinen ja tein itse valinnat, haluanko jonkun kokea vai en. Siis lähdetäänpä matkalle:

 

Aluksi hengiteltiin rauhassa ja Nina luki minulle tarinaa. Sitten hän kertoi että menisin rannalle, missä olin. Näin itseni Yyterissä ja kun katsoin jalkojani, olivat ne alkuasukkaan karvaiset jalat. Minulla ei ollut sanoja, mutta vaistosin että metsälle pitäisi mennä. Hyvin alkukantainen olo. Sitten tuli vastaan seinä, täynnä hieroglyfejä. Kultainen, kaunis.

 

Sen jälkeen minut ympäröi sumu ja hieman violetti. Siinä oli hyvä olla. Vain olla. Hetken päästä tunsin, kuinka minua vedettiin alas. Kerroin Ninalle, että ei pelota yhtään ja antaa mennä. Vajosin, vajosin yhä alemmas. Minun tuli todella kylmä ja oli ihan pimeää. Tuntui ahdistava olo rintakehässä ja samassa näin asfaltin ja kiireessä ajavan ihmisen. Energia oli suuri, eloton. Ei pelottava mutta todella raskas ja kylmä. Olin hetken siellä ja tunnustelin. Sanoin, että en tahdo kokea tätä enempää, ja samassa palasin lempeään olooni. Nina pyysi vertaamaan meidän alla olevaa kalliota ja tuota pimeää energiaa. Ei, meidän peruskallio on elävä, ja lämmin, pyhä. Tämän jälkeen näin taas seinän täynnä hieroglyfejä, mutta mitään yhtä erityistä symbolia sieltä ei noussut. Tiesin olevani pyramidissa. Eteeni tuli kuitenkin sumu, enkä nähnyt sitä kunnolla. Tuli mieleeni, että tämä ei ole oleellista. Nina pyysi vertaamaan yhteyttäni pyramidiin ja peruskallioon. Peruskallioon, tunsin olevan suorassa yhteydessä siihen, ja näin suoran yhteyden maan ja taivaan välillä. Pyramidi katosi kauemmas oikealle ja tiedostin sen olevan vain työkalu.

 

Nina kysyi, halusinko vielä jotain tutkia matkallani. Mietin elämän tehtävääni ja yhteyttäkö, onko siitä jotain...

 

Näin edessäni ison joukon ihmisiä. He odottivat minulta jotain. Joukon yläpuolella nousi esiin kuin Äiti Marian hahmo valkoisena valona. Tunsin että taustallani on joukko valo olentoja tukena. (Rukoilen paljon elämässäni ihmisten puolesta, ja pyydän siunausta) Liikutuin siitä kovasti. Se määrä sieluja, jotka odottavat, ja se rakkaus heitä kohtaan... Seuraavaksi näin oman kirkkaan valosäteeni, ihan kuin on kuvattu hermosäikeet, muiden säteiden joukossa. Itkin, koska tunsin, kuinka raskasta on ylläpitää täällä valoa, koska kontrasti on niin valtava muuhun energiaan. Ikävöin veljiäni jossain valossa. Nina soitti kristallimaljaansa ja lauloi kauniisti. Minua tultiin tervehtimään valosta, mutta siellä oli valoista, että en edes erottanut hahmoa kunnolla. Palasin takaisin omaan olooni, rauhallisena ja kiitollisena kokemuksestani. Myös sain vahvistusta omalle tielleni ja polulleni. Rakastan ihmisiä ❤ Ja riittää kun pidän yllä oman valoni ja rukoilen.

 

Purimme yhdessä matkan ja ajatukset tapahtuneesta."

 

Kiitos, tämä oli huikea matka,
Katja

"Tänään istuin takapihalla ja ehdin vähän pohtia maanantain hoitoa. Tuntuu kyllä päälimmäisenä sellainen kevyt, hyvä olo kuin jotakin olisi saanut jättää matkasta pois turhaa taakkaa... Paljon miettinyt juuri sitä poikaa joka pelkäsi saavansa toruja ja se vääryyden tunne joka siinä oli kun odotin niitä toruja.... Se osuu kyllä omaan sisimpään juuri niin täsmälleen. se on juuri sitä mikä on sisällä että luullaan aina niin paljon. Kuvitellaan se pahin tulevaksi ja sitten sitä ei tulekkaan...se on vaan meidän omassa mielessä se negatiivisuus...ja turha pelko. aika vapauttavaa... Sittenhän se poika lähtikin vesille purjehtimaan ja oli vapaa ja onnellinen...melko kuvaavaa visuaalia... vapaus valita suunta ja reitti... Se puukin oli kyllä siihen loppuun niin huikea.... Tuntuu kyllä niin kivalta....ja helpottavalta. Kiitos sinulle vielä kerran tästä kokemuksesta tällä kertaa ja varmasti palaamme vielä asian äärelle."

bottom of page