top of page
IMG_20240113_152225.jpg

Young Living

Eteeriset öljyt ovat saanut tärkeän paikan sekä arkipäivän rutiineissäni, että liiketoiminnassani. Tutustuin Young Livingin eteerisiin öljyihin 2019. Olin ennen sitä käyttänyt muita öljyjä useampia vuosia. ​Nämä vuodet YL:n mukana olen oppinut valtavan paljon miten öljyjä voi käyttää monella eri tavoilla. Minulle oli uusi kokemus käyttää eteerisiä öljyjä tunnetilojen työstämiseen tai intention vahvistamiseen. Esimerkiksi Abundence (Vauraus) öljysekoituksen säännöllisen käyttämisen aikana tuli rummuntekokurssipyynnön: "Jos järjestät, me tulemme!"

 

On ollut hyvin mielenkiintoista käyttää tuoksuja työpajoissa, joogassa, hoidoissa tai rumpumatkoilla ja siten vahvistamaan ne asiat, jotka ovat ihmisten elämässä meneillään.

IMG_20220501_145729.jpg

ÖLJYTAPAHTUMAT

 

​Järjestän aina silloin tällöin Tuoksu-iltoja, jolloin on helppoa tutustua eri eteerisiin öljyihin, ravintolisiin ja muihin YL:n tuotteisiin. Keväällä 2024 on mahdollista osallistua 17 tapaa lähestyä eteerisiä öljyjä - iltoihin. Osallistumalla osallistut Sweet Aroma-diffuuserin arvontaan. Arvonta suoritetaan toukokuun viimeisillä tapahtumaillalla. 

 

Järjestän myös Tuoksu-hetkiä kaveriporukoille tai henkilökohtaisesti vain Sinulle. Ota yhteyttä, niin sovimme ajankohdan.

IMG_0742.JPG

Tutki, mitä kaikkea ihanaa ja terveyttä kohottavaa löydät YL-sivultani.

 

Sieltä voit tilata itsellesi ja lahjaksi korkealaatuisia tuoksuja, ravintolisätuotteita tai vaikka myrkyttömiä kodin siivousaineita Thieves-sarjastamme. Suosituin ensimmäinen tuote on Premium Starter Kit, öljy-aloituspakkauksen. Minun maailmassani se on ensiapupakkaus. Se siältää 11 öljyä, hierontaöljyn ja valitsemasi diffuuserin. Hinta-laatu suhde on erinomainen.

 

Tekemällä oman Young Living-tilin saat rahanarvoisia etuja. Tilin kautta ostat öljyjä itsellesi tukkuhintaan. Oman tilin avaaminen on ilmaista ja tilaat itsellesi juuri ne tuotteet mitkä tarvitset, silloin, kun tarvitset niitä. On mahdollista saada ilmaisia Promo-öljyjä eri kokoisilla tilauksilla. 

Tilin avaaminen tarjoaa muitakin mahdollisuuksia. Paitsi tukkuhinnalla ostamista, voit liittyä Uskollisuus ohjelmaan. Tilaamalla kuukausittain vähintään 50 pisteillä (n. 60-70 €) saat takaisin 10-25% tilaamastasi pistemäärästä. Pisteillä voit tilata kertatilauksia. Tuntuu aika mukavalta, kun tilaa ison satsin lisäravintotuotteita, tai Ruusu-öljyn, postimaksulla! Ensimmäisen vuoden aikana Uskollisuus ohjelmassa mukana olemalla, saat myös arvokkaita lahjoja neljännen, seitsemännen ja kolmannentoista kuukauden tilauksien mukana - öljyjä ja diffuusereita.

Lue lisää Uskollisuus ohjelmasta.

Voit tilata öljyjä myös minulta, teen kerran kuukaudessa tilauksen. Vapauden Tilassa  on myynnissä yksittäisiä Young Livingin eteerisiä öljyjä. 

Young Living on verkostomarkkinointi yritys ja yksi palveluista on mahdollisuus tehdä liiketoimintaa. Kovalla työllä, palvelemalla kanssa- ihmisiäsi, voit rakentaa itsellesi toimeentulolähteen. Autan sinut alkuun. Olisi mahtavaa kulkea pitkän, antoisan, matkan rinnallasi! 

Laita viesti, jos haluat tietää enemmän.

Olemalla mukana Young Livingin toiminnassa olen saanut kokea yllättävänkin  mahdollisuuden! Uusien ystävien saaminen tulee kaupan päälle, jos vaan itse lähtee mukaan tapahtumiin ja ilmaisiin koulutuksiin.

Anna itsellesi mahdollisuuden löytää jotain yllättävää, liity mukaan Young Livingiin! Liittymällä tulet myös osa Tuoksujen puutarha-tiimiini!

Tervetuloa mukaan!

Voit lukea eteerisistä öljyistä lisää blogiteksteistäni.

IMG_20190406_104410.jpg
IMG_20210520_151044.jpg
IMG_20190613_114740.jpg
IMG_20221001_174050.jpg
bottom of page