top of page
IMG_20240113_152225.jpg

Young Living

Eteeriset öljyt ovat saanut tärkeän paikan sekä arkipäivän rutiineissäni, että liiketoiminnassani. Tutustuin Young Livingin eteerisiin öljyihin 2019. Olin ennen sitä käyttänyt muita öljyjä useampia vuosia. ​Nämä vuodet YL:n mukana olen oppinut valtavan paljon miten öljyjä voi käyttää monella eri tavoilla. Minulle oli uusi kokemus käyttää eteerisiä öljyjä tunnetilojen työstämiseen tai intention vahvistamiseen. Esimerkiksi Abundence (Vauraus) öljysekoituksen säännöllisen käyttämisen aikana tuli rummuntekokurssipyynnön: "Jos järjestät, me tulemme!"

 

On ollut hyvin mielenkiintoista käyttää tuoksuja työpajoissa, joogassa, hoidoissa tai rumpumatkoilla ja siten vahvistamaan ne asiat, jotka ovat ihmisten elämässä meneillään.

IMG_20220501_145729.jpg

ÖLJYTAPAHTUMAT

 

​Järjestän aina silloin tällöin Tuoksu-iltoja, jolloin on helppoa tutustua eri eteerisiin öljyihin, ravintolisiin ja muihin YL:n tuotteisiin. Keväällä 2024 on mahdollista osallistua 17 tapaa lähestyä eteerisiä öljyjä - iltoihin. Osallistumalla osallistut Sweet Aroma-diffuuserin arvontaan. Arvonta suoritetaan toukokuun viimeisillä tapahtumaillalla. 

Järjestän myös erilaisia tunnetyöskentelyyn liittyviä tapahtumia

Järjestän myös Tuoksu-hetkiä kaveriporukoille tai henkilökohtaisesti vain Sinulle. Ota yhteyttä, niin sovimme ajankohdan.

IMG_0742.JPG

Terveys ja hyvinvointi etusijalla

 

Haluatko muuttaa joku osa-alue elämässäsi?

 

 Korkealaatuisilla eteerisillä öljyjillä voit tukea kehoa ja voit luoda sinulle ja perheellesi sopivia tunnetiloja. 

 

Ravintolisätuotteet voit käyttää ylläpitämään kehon omia, luontaisia toimintoja ja voit käyttää niitä esimerkiksi suoliston, tai maksan, puhdistukseen.  

 

Jos vielä käytät kodin puhdistukseen pesuaineita, jotka sisältävät haitallisia, synteettisia aineita, haluat ehkä kokeilla miltä tuntuu käyttää myrkyttömiä kodin siivousaineita Thieves-sarjastamme.

 

Suosituin ensimmäinen tuote on Premium Starter Kit, öljy-aloituspakkauksen. Minun maailmassani se on ensiapupakkaus. Se siältää 11 öljyä, hierontaöljyn ja valitsemasi diffuuserin. Kun teet oman tilin, valitset tietysti itse mitä tilaat. Erilaiset aloituspakkaukset ovat käytännöllisiä, muttei pakollisia. Niissä on varteen otettava hinta-laatusuhde.

 

Tekemällä oman Young Living-tilin saat rahanarvoisia etuja. Tilin kautta ostat tuotteita itsellesi tukkuhintaan. Oman tilin avaaminen on ilmaista ja tilaat itsellesi juuri ne tuotteet mitkä tarvitset, silloin, kun tarvitset niitä. On mahdollista saada ilmaisia Promo-öljyjä eri kokoisilla tilauksilla.

Tilin avaaminen tarjoaa muitakin mahdollisuuksia. Paitsi tukkuhinnalla ostamista, voit liittyä Uskollisuus ohjelmaan. Tilaamalla kuukausittain vähintään 50 pisteillä (n. 60-70 €) saat takaisin 10-25% tilaamastasi pistemäärästä. Pisteillä voit tilata kertatilauksia. Tuntuu aika mukavalta, kun tilaa ison satsin lisäravintotuotteita, tai Ruusu-öljyn, postimaksulla! Ensimmäisen vuoden aikana Uskollisuus ohjelmassa mukana olemalla, saat myös arvokkaita lahjoja neljännen, seitsemännen ja kolmannentoista kuukauden tilauksien mukana - öljyjä ja diffuusereita.

Voit tilata öljyjä myös minulta, teen kerran kuukaudessa tilauksen. Vapauden Tilassa  on myynnissä yksittäisiä Young Livingin eteerisiä öljyjä. 

Young Living on verkostomarkkinointiyritys ja yksi palveluista on mahdollisuus tehdä liiketoimintaa. Kovalla työllä, palvelemalla kanssa- ihmisiäsi, voit rakentaa itsellesi toimeentulolähteen. Young Living on kuitenkin yritys, joka suosii vapaa valintaa! Ketään ei tule pakottamaan sinut ostamaan enemmän, kuin mitä itse haluat ja tarvitset, eikä ketään tule pakottamaan sinut tekemään liiketoimintaa. Nämä ovat vapaasti valittavia mahdollisuuksia.  Mikäli haluat lähteä käyttämään eteerisiä öljyjä, tai haluat lähteä rakentamaan tulolähteen itsellesi ja perhellesi, autan sinut alkuun! 

 

Olisi mahtavaa kulkea pitkän, antoisan, matkan rinnallasi! 

Laita viesti, jos haluat tietää enemmän. 

Olemalla mukana Young Livingin toiminnassa olen saanut kokea yllättävänkin  mahdollisuuden! Uusien ystävien saaminen tulee kaupan päälle, jos vaan itse lähtee mukaan tapahtumiin ja ilmaisiin koulutuksiin.

Anna itsellesi mahdollisuuden löytää jotain yllättävää, liity mukaan Young Livingiin! Liittymällä tulet myös osa Tuoksujen puutarha-tiimiini! Kun avaat oman tilin, otan sinuun yhteyttä. Haluan luoda yhteyden, joka helpottaa avun pyytämistä, mahdollistaa keskustelun eteeristen öljyjen ympäri ja ennen kaikkea haluan tutustua sinuun. Henkilökohtainen palveleminen on sekä Young Livingin, että oma yritystoimintani, peruspilari.

Voit lukea eteerisistä öljyistä lisää blogiteksteistäni.

Tervetuloa mukaan!

IMG_20190406_104410.jpg
IMG_20210520_151044.jpg
IMG_20190613_114740.jpg
IMG_20221001_174050.jpg
bottom of page