top of page
verktygsback.jpg
Villihärän energiahoito

- sinun korkeammaksi parhaaksesi

70 €, 90 min.

Villihärän voimaeläinenergiahoito

170 €, 90 min.

Hoidot ovat myös mahdollisia tehdä etänä, Teamsillä tavataan silloin.

Hoitajana minun vahvuudet ovat läsnäolossa ja turvallisen tilan luomisessa.

Yhteistyö hoidettavan kanssa on tärkeä ja pyrin saada hänen kokemukset, tuntemukset ja ymmärrykset esiin hoidoissani.

 

Energiakäsittelyllä on tarkoitus lisätä vastaanottajan energiatasoa ja värähtelyä. Puhutaan "tilan pitämisestä" ja siinä tilassa löytyy mahdollisuus:
- aloittaa paranemisprosessi
- nostaa tietoisuuden tasoa
- päästä eroon vääristä uskomuksista, negatiivisista ajatuksista, tietoisten ja alitajuisten traumamuistojen vaikutuksista
- hoitaa stressiä, pelkoja ja suruja
- poistaa kehoon / mieleen kerääntyneitä jännitteitä

Kyse on tietoisuuden voimasta. On kyse sydämen ja rakkauden voimasta, siitä mikä on jokaisen sisällä. Päämääränä on muuttaa opittu negatiivinen ajattelutapa luovaksi, iloiseksi, valoisaksi ajattelutavaksi. Kaikki mitä ajattelemme, koemme ja tunnemme, vaikuttaa aivoihimme ja kehossa oleviin vesimolekyyleihin. (Masaru Emoto: Water Crystals) Mitä kauniimpia kristalleja meillä on kehossamme, sitä paremmin voimme.

Käytän mielelläni hoidoissa rumpua ja kristalliäänikulhoa. Äänten aiheuttamat värähtelyt menevät syvälle vartaloon. Tätä voidaan ajatella sisäelimien ja solujen hierontana.

Lähihoidoissa käytän joskus heiluria tutkimustarkoituksiin. Se on erinomainen työkalu chakrojen eli energiakeskuksiemme tutkimiseen. Sitä voidaan käyttää myös lukemaan bioenergiakentän koko. Bioenergiakentän koko kertoo paljon yleisestä kunnosta. Nämä mittaukset eivät ole diagnooseja, mutta ne auttavat seuraamaan hoitojen etenemistä.​​

Nostamalla värähtelyämme ja avautumalla meditatiiviselle tilalle meillä on mahdollisuus ravistaa auki kehossa ja mielessä olevia tukoksia. On mahdollista muuttaa esimerkiksi muistisoluja siten, että jonkin muiston herättämät negatiiviset tunteet tehdään passiivisiksi. Silloin ne lakkaavat vaikuttamasta, aiheuttamasta stressiä. Kun keho värähtelee ja energioiden annetaan virrata vapaasti, keholle annetaan mahdollisuus alkaa parantaa itseään. Kuinka nopeasti ja missä määrin paraneminen tapahtuu, riippuu ongelman syvyydestä ja siitä, kuinka hoidettava henkilö antaa itsensä vastaanottaa tämän mahdollisuuden. Monet elävät uskossa, etteivät “ole sen arvoisia”, mutta myös tätä uskomusta voidaan käsitellä energiahoidoilla, varsinkin Kvanttimatkan avulla.

Meillä on vapaa tahto ja voimme muuttaa vanhoja ajattelutapojamme. Muuttuneen näkökulman kautta ja tietoisuuttamme lisäämällä avautuu uusia mahdollisuuksia toteuttaa unelmiamme. Toisin sanoen stressiin, pelkoihin yms. sidottu energia voidaan vapauttaa positiivisen muutoksen tarpeeseen. Kaikki on mahdollista, täysin rajattomasti.​

Tykkään myös työskennellä voimaeläinten kanssa. Voimaeläin on energiaa, joka me näemme eläinhahmossa. Kokemassa energioita symbolisesti voimme helpommin ymmärtää nittä ja oppia asioita niiden kautta. Ajatus voimaeläimistä on peräisin shamanistisesta perinteestä. Meillä kaikilla on vähintään yksi tai useampi voimaeläin. Shamanistisen tradition mukaan erilaisia sairaustiloja johtuu voimaeläinenergian, elämänvoiman, puutteesta. Energiatasomme vahvistuu jälleen, kun saamme yhteyden kadonneisiin tai uusiin voimaeläimiimme, ja saamme sitä kautta myös mahdollisuuden parantua. Oman voimaeläimesi kohtaaminen tarjoaa mahdollisuuden katsoa elämääsi sen silmien kautta. Näin voit oppia uusia asioita itsestäsi ja saat keinoja muuttaa ne asiat, jotka eivät enää toimi.

Jos haluat, voimme tehdä energiahoidon, missä yhdessä käymme voimaeläinenergioita etsimässä. Villihärän voimaeläinhoitoon kuuluu voimaeläinpiirustukseen, missä yhdistyy sekä hoidettavan, että hoitajan näkemys, kokemus, hoidon aikana vastaan tulleista eläimistä. Piirustus on mustavalkoinen, koko: 16x25 cm.

Valmiita Voimaeläinpiirustuksia löydät kaupasta; ehkä tunnistat siellä omasi.

Kaikkien energiahoitojen jälkeen energiat jatkavat työskentelyään muutaman päivän. Voi tuntua kuin olisit käynyt kokovartalohieronnassa tai saatat muuten vain tuntea olosi herkemmäksi kuin tavallisesti. Kehosi puhdistautuu kuona-aineista, joten juo tavallista enemmän vettä.

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Villihärän energiahoito tarinoita:

 

 

VOIMAELÄIN MATKA

 

Puhdas puro johdattaa merenrantaan haukipaikalle. Sileää kalliota ja matalaa kaislikkoa. Hauet uivat vihreät kyljet välkehtien. Kaislikkoinen poukama tarjoaa turvaa ja elinvoimaa. Takana rannikko metsikkö havupuineen. Metsikössä minua tuli erään kerran vastaan kotka polun yläpuolella levein siivin. Tunsin siiven ilmavirran kosketuksen otsassani. Tiedän metsän kätkössä olevan eläimiä laumoineen. Eläinten läsnäoloon on hyvä herkistyä. Peurat ja ruskea karhu. Valkea, timanttinen, täplikäs pöllö kulkee matkassa kaiken aikaa. Antaa luvan ihailuun ilman suoritusta. Pöllö saalistusvoimineen vie minua eteenpäin. Emme metsästä, vaan voima kulminoituu matkaan ja tarkkaavaan havainnointiin. Maisemat vaihtuvat vaivattomasti. Mieleni lentää pöllön siivin.

Vihreän metsän rannalla näen harmaan suden.  Vahva ja sopusuhtainen pää ja voimakkaat etukäpälät.  Voimaa antava eläin. Pöllö, seuralainen ja kumppani, joka kulkee myös olkapäälläni.

Vihreys jatkuu sammakon liikkein, maa ja vesieläin. Meno on ketterää ja veikeää. Aistin olevani vedessä. Tästä alkaa muotojen matka. Pöllön lento on mutkatonta. Olen ilmassa, vedessä ja maassa. Näin hetken mustaa kiiltävää kiveä. Nyt saavuin savannille. Pöllö näyttää keltaiset silmänsä. Keskityn pöllön kasvoihin. Sanoja emme tarvitse. Menen pöllön silmien kautta toiseen todellisuuteen. Silmät heijastavat mustaa, keltaista ja oranssia. Näen pantterin muodon, mustan sitten keltamustan, näen leijonan. Eläimet ovat osa keltaista väriä. Heijastumaa ja fyysistä ilmentymää ajattomuudesta ja energiasta. Kaikki tapahtuu visuaalisesti, luontevasti ja tasapainossa. Löydän uuden oivalluksen todellisuudesta. Näen kirahvin juoksevan.  Kaula myötäilee liikettä. Kulkunsa on kaunista ja hallittua. Savannin tuuli on lämmin ja lempeä. Elämään kuuluu useita eläimiä luonnonmukaisia ja naivistisestikin kuvattuja.

Pöllö alkaa puhutella muodoillaan. Näen valkoista harsoa, huntua. Oletan että on morsian, hahmo liukuu silmissäni huoneeksi. Ikkunan edessä on valkoiset verhot, jotka ovat hennossa liikkeessä, ikkuna lienee takana auki. En koe tarvetta nähdä ulos verhojen taa. Ihailen verhojen liikettä ja pöllön muuntautumiskykyä. Verhot liukuvat pöllön muotoon. Pöllö muuttuu toteemiksi, siten että pöllön pää on toteemin pää. Ajattelen toteemin olevan puuta. Pöllö irtautuu lentoon.

Keltainen kukkaniitty. Päädyn leirinuotiolle, hiekkainen, keltainen kanjonimaisema. Oloni on hyvä. Musta hiuspalmikko on niskasta koristeltu pitkillä mustavalkoisilla sulilla. Rauhallista ja kotoisaa, heimo on koossa. Suitsuke tuoksuu. Ystäväni valkoinen hevonen, saapuu luokseni. 

Hej Nina

Tack så mkt för healingen:) Det första jag kände var att hjärtat började dunka väldigt fort och jag blev väldigt varm i kroppen framförallt i bröstet och hjärtat. Väldigt varmt och behagligt. Jag kände pirr i händerna och armarna. Sedan kändes det som att det vibrerade i ansiktet en stund och sedan försvann det. Sedan kände jag att det vibrerade i tarmarna en hel del..kändes som att det bubblade på något vis..sedan kom det som kalla rysningar en liten stund. Sen kände jag mig lite orolig och ett tryck i halsen. Sedan blev det varmt igen. Är fortfarande varm speciellt i bröstet. Känner mig avslappnad i hela kroppen.

H

IMG_20221028_150445.jpg
panter.jpg
voimaelain.jpg
drake2.jpg
bottom of page