top of page

su 10. lokak.

|

Feeniks Voimalähde

Luonnollinen ihon hoitaminen, osa 2

Yrtit, jotka käytämme kurssin aikana ovat kanerva ja siankärsämö. Tutustumme myös muutamiin eteerisiin öljyihin.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Luonnollinen ihon hoitaminen, osa 2
Luonnollinen ihon hoitaminen, osa 2

Paikka & aika

10. lokak. 2021 klo 13.00 – 18.00

Feeniks Voimalähde, Sepänpellontie 2, 28430 Pori, Finland

Tietoja tapahtumasta

Kaksivaiheinen kurssi antaa sinulle mahdollisuuden tutustua pariin yrttiin ja muutamiin eteerisiin öljyihin, jotka auttavat meitä pitämään huolta ihostamme. Muista, että ihohan on meidän isoin elin ja sillä on tärkeä rooli hyvinvointiimme. Puhdas ja ehjä iho antaa suojaa epäpuhtauksien pääsyltä kehoon. Ja kun pidämme huolta itsestämme ja ihostamme puhtailla, luonnollisilla aineilla, vähennämme kehon myrkkykuormitusta.

Yrtit, jotka käytämme kurssin aikana ovat kanerva ja siankärsämö.

Lempeä voimanpesä kanerva (Calluna vulgaris) tunnetaan rohtona rauhoittavasta vaikutuksestaan, ja se muun muassa hoitaa hellästi herkkää tai haastavaa ihoa.

Tuhattaituri siankärsämö (Achillea millefolium) on naisten yrtti, joka tukee hyvinvointia monipuolisesti. Ulkoisesti sen rohto sopii mm. ihon haasteisiin ja pieniin ihovammoihin.

Eteerisistä öljyistä löytyy aika laaja valikoima ihon hyvinvointiin liittyviä lajikkeita, esim. laventeli, frankincense ja cobaiba.

Kurssi on jaettu kahteen kertaan:

Keskiviikkona 6.10.21 (uudenkuun iltana), klo 18-19.30 tutustumme yllämainittuihin yrtteihin sisäisesti ja ulkoisesti. Haudutettuna ne sopivat erinomaisesti juotavaksi ja kasvovedeksi. (Voit ottaa oman lasipullon/-purkin mukaan, pulloja löytyy myös Feeniksin kaupassa.) Käymme lähemmin läpi mihin kaikkeen kanervaa ja siankärsämöä voidaan käyttää ja on mahdollistaa tuoksutella kantajaöljyyn sekoitettuja eteerisiä öljyjä ja kokeilla miltä ne tuntuvat iholla.

Sunnuntaina 10.10.21, klo 13-16/17 teemme mehiläisvahapohjaisen yrttivoiteen siankärsämöstä ja kanervasta, ja sinulla on mahdollisuus myös lisätä omaan voiteeseen eteeristä laventeliöljyä. Voidepurkit sisältyvät hintaan. Sillä aikaa, kun yrttiöljy voidettasi varten on hautumassa, tutustumme näiden kasvien henkilökohtaisiin salaisuuksiin rumpumatkan avustuksella. Keitämme tietysti yrttiteetä, ja tarjolla on jotain pientä, aiheeseen sopivaa, purtavaa.

Voit osallistua vain yhteen tapahtumaan tai molempiin. Kumpaankin tapahtumaan mahtuu 8 osallistujaa.

Hinta: Keskiviikko 6.10: 15 €/10 € Sunnuntai 10.10: 30 €/25 €

Yhteishinta: 40 €/30 €

Sira Ylva Ilmatar ohjaa sinut yrttien saloihin ja Nina Pörn esittelee sinulle eteeristen öljyjen maailman.

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 3.10 tässä, tai tekstiviestinä Nina / 050 3662738.

Visa mindre

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page