top of page

to 25. elok.

|

Vapauden Tila

Mahtavampi Päivä - kuukauden haaste!

Käyttämällä eteerisiä öljyjä ja oman intentiosi, voit lähteä muokkaamaan ajatus- ja tunnemallejasi. Ota haaste vastaan NYT!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Mahtavampi Päivä - kuukauden haaste!
Mahtavampi Päivä - kuukauden haaste!

Paikka & aika

25. elok. 2022 klo 19.00 – 20.30

Vapauden Tila, Mikonkatu 25, 28100 Pori, Finland

Tietoja tapahtumasta

Onko sinun päivässäsi parannettavaa, haluatko osallistua haasteeseen ja tehdä sen eteen pienen harjoituksen joka päivä? Käyttämällä eteerisiä öljyjä ja oman intentiosi, voit lähteä muokkaamaan ajatus- ja tunnemallejasi. Ota haaste vastaan NYT!

Aloitamme torstaina 25.8. sopivasti juuri ennen uuden kuun alkua. Tavataan Vapauden Tilassa ja jaan tarkempia ohjeita, teemme Mahtavampi Päivä-ohjelman joka loppuu rumpu- tai kristallimeditaatioon. Tämän jälkeen tavataan vielä seuraavat kolme torstait jolloin teemme ohjelman yhdessä ja pidän sinulle meditaation. Kysy zoom-mahdollisuudesta.

Itse teet Mahtavampi Päivä-ohjelman itseksesi joka päivä. Aamu on tietysti paras mahdollinen aika tehdä sitä.

Käytämme Gary Youngin Great Day Protocol ja siihen kuuluva öljyt: Valor (rohkeus), Harmony (harmonia), Joy (iloa) ja White Angelica (turvallinen olo).

Tekemällä yhdessä tämä haaste tuemme toisiamme! Ja on helpompi pitää haastetta yllä, kun tavataan kerran viikossa. Tämä on myös ihana mahdollisuus tavata uusia ystäviä.

Tässä lyhyt versio ohjelmasta, GARY´S GREAT DAY PROTOCOL:

Kokeile aloittamaan päivääsi näillä öljyillä. Ajattele mitä sinulle on päivän tärkein asia, tee tämän ohjelman intentiolla:

-Laita Valor vasempaan kämmeneesi, hierota kädet yhteen, tuoksuttelee, ja ajattele, tai sanoo ääneen, päivän intentiosi.

-Laita Harmony-öljyä vasempaan kämmeneesi, hierota kädet yhteen, tuoksuttelee. Laita vielä muutama pisaraa Harmonyöljyä solar plexuksen päälle ja toista intentiosi.

-Laita Joy vasempaan kämmeneesi, hiero kädet yhteen, tuoksuttelee. Laita kädet sydämmen päälle (voit lisätä öljyä, jos haluat). Tunne hymyn pehmeys sydämmessä.

-Laita White Angelica vasempaan kämmeneesi, hiero kädet yhteen ja hengitä sisään tämä ihanaa tuoksua. Liikuta kädet kehosi päälle, ympäri, niinkuin käsistä irtoisi puhdistavaa tuoksua, aloita päästä. Toista vielä päivän intentiosi.

-Jää hetken vaan olemaan, tunnustelemaan/tiedostelemaan olotilasi, anna ajatukset astua sivuun. (Tämä osa on minun lisäykseni, mielestäni on aina tärkeätä olla hetken hyvin läsnä itsessään, kehossaan, ja vaan salli kaikki olla juuri niin kuin se on, kun on tehnyt jotain vastaavaa, kuin Gary´s Great Day Protocol.

Kuukauden haasteen hinta:

Torstai-illan tapaamiset ovat ilmaiset minun tiimiläisilleni, muille illat maksavat 15 €.

Öljyt ovat juuri nyt alennuksella ja kannattaa tietysti tilata niitä suoraan Young Livingistä. VIELÄ EHTDIT! Tarjoukset loppuvat sunnuntaina 31.7.22 minuutti vaille keskiyötä!

Garyn Upea Päivä-ohjelman öljyt myydään nyt yhdessä -15% (jäsenhinta: 123.80 €) 31.7. jälkeen on mahdollista ostaa nämä öljyt erikseen.

Ja huom! Liittymällä ja tilaamalla 100PV:n edessä tämän kuukauden sisällä saat Lemon Myrtle kaupan päälle!! 

(Yllä oleva öljysetin PV on nyt 99.88, lisää ostoskoriin vaikka Orange+ tai Lemon+, niin olet 100 PV:n yläpuolella. Molemmat aivan loistavat keittiössä!)

Öljyjen tilauslinkki: https://www.youngliving.com/fi_FI/products/id/55784

Jos et ole Young Livingin jäsen, voit liittää minun suosittelijanumeroni 17620571, ja siten liittyä minun tiimiini.

Tiedustelut: Nina Pörn p. 050 3662738

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page