top of page

ma 13. jouluk.

|

Feeniks Voimalähde

Meditaatio rummun tahdissa

Rummun värähtely mm. avaa kehossamme olevat tukokset ja jännitystilat.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Meditaatio rummun tahdissa
Meditaatio rummun tahdissa

Paikka & aika

13. jouluk. 2021 klo 19.15 – 20.45

Feeniks Voimalähde, Sepänpellontie 2, 28430 Pori, Finland

Tietoja tapahtumasta

Meditaatio rummun tahdissa Feeniksin peilisalissa.

Feeniksillä  löytyy joogamattoja, tyynyjä ja peittoja, mutta juuri nyt ehkä haluat ottaa omat välineet mukaasi. Meillä on käytössä ihanaa Thieves-käsisaippuaa, ja jos haluat käyttää käsidesiä, niin se löytyy vaatenaulakon vierestä. Jokainen tekee niinkuin parhaaksi näkee.

Tervetuloa:

rentoutumaan  saamaan ajatukset hiljentymään  olemaan meditatiivisessa tilassa  värähtelemään  tulemaan ehjäksi  muuttumaan enemmän sinuksi

Rummun ääni ja sen värähtely on sopusoinnussa ihmisen värähtelyn kanssa.  Rummussa on syvää maadoittavaa voimaa ja sen avulla voimme siirtyä  kauas, muihin ulottuvuuksiin tai tehdä syvän sisäisen matkan. Rummun  värähtely avaa kehossamme olevat tukokset ja jännitystilat.

Yksi rummun rytmeistä on sydämen rytmi. Sydämen energia on ehkä tärkein voima  mitä meillä on, sisältäen luomisvoimamme, rakkaudenvoimamme ja  elämänvoimamme.  Meditatiivisessa tilassa sinulla on mahdollisuus  olla nollakentässä, tyhjyyden ja hiljaisuuden paikassa. Paikka missä kaikki on mahdollista.

Minä ohjaan meditaation rummuttamalla. Sinä makaat tai istut mukavassa asennossa. Pidät silmäsi suljettuna, annat ajatustesi hiljentyä ja seuraat kehosi ja mielesi tuntemuksia. On mahdollista tehdä  shamanistinen matka. Ääni- / värähtelyhoidon jälkeen kannattaa juoda paljon vettä.

Hinta: 14 €, työttömät 7 €

Ilmoittaudu tässä tai tekstiviestinä 050 3662738.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page