top of page

ma 07. maalisk.

|

Feeniks Voimalähde

Meditaatio rummun tahdissa

Yksi rummun rytmeistä on sydämen rytmi. Sydämen energia on ehkä tärkein voima mitä meillä on, sisältäen luomisvoimamme, rakkaudenvoimamme ja elämänvoimamme.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Meditaatio rummun tahdissa
Meditaatio rummun tahdissa

Paikka & aika

07. maalisk. 2022 klo 19.15 – 20.45

Feeniks Voimalähde, Sepänpellontie 2, 28430 Pori, Finland

Tietoja tapahtumasta

Meditaatio rummun tahdissa Feeniksin peilisalissa.

Feeniksillä  löytyy joogamattoja, tyynyjä ja peittoja, mutta juuri nyt ehkä haluat ottaa omat välineet mukaasi. Meillä on käytössä ihanaa Thieves-käsisaippuaa, ja jos haluat käyttää käsidesiä, niin se löytyy vaatenaulakon vierestä. 

Tervetuloa:

rentoutumaan  

saamaan ajatukset hiljentymään  

olemaan meditatiivisessa tilassa  

värähtelemään  tulemaan ehjäksi  

muuttumaan enemmän sinuksi

Rummun ääni ja sen värähtely on sopusoinnussa ihmisen värähtelyn kanssa.  Rummussa on syvää maadoittavaa voimaa ja sen avulla voimme siirtyä  kauas, muihin ulottuvuuksiin tai tehdä syvän sisäisen matkan. Rummun  värähtely avaa kehossamme olevat tukokset ja jännitystilat.

Yksi rummun rytmeistä on sydämen rytmi. Sydämen energia on ehkä tärkein voima  mitä meillä on, sisältäen luomisvoimamme, rakkaudenvoimamme ja  elämänvoimamme.  Meditatiivisessa tilassa sinulla on mahdollisuus  olla nollakentässä, tyhjyyden ja hiljaisuuden paikassa. Paikka missä kaikki on mahdollista.

Minä ohjaan meditaation rummuttamalla. Sinä makaat tai istut mukavassa asennossa. Pidät silmäsi suljettuna, annat ajatustesi hiljentyä ja seuraat kehosi ja mielesi tuntemuksia. On mahdollista tehdä  shamanistinen matka. 

Ääni- / värähtelyhoidon jälkeen kannattaa juoda paljon vettä.

Hinta: 14 €, työttömät 7 €

Ilmoittaudu tämän tapahtuman kautta tai tekstiviestinä 050 3662738.

Nina Pörn

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page