top of page

ma 15. helmik.

|

Feeniks Voimalähde

Meditaatio rummun tahdissa

Rummun värehtely m.m. avaa kehossamme olevat tukkoukset ja jännitystilat.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Meditaatio rummun tahdissa
Meditaatio rummun tahdissa

Paikka & aika

15. helmik. 2021 klo 19.15 – 20.45

Feeniks Voimalähde, Sepänpellontie 2, 28430 Pori, Finland

Tietoja tapahtumasta

Meditaatio rummun tahdissa Feeniksin peilisalissa.

Feeniksillä  löytyy joogamattoja, tyynyjä ja peittoja, mutta juuri nyt ehkä haluat  ottaa omaat välineet mukaasi. Meillä on käytössä ihanaa  Thieves-käsisaippua, ja jos haluat käytää käsidesiä, niin se löytyy  vaatenaulakon vieressä. Jokainen tekee niinkuin parhaaksi näkee.

Tervetuloa:

rentotumaan saamaan ajatukset hiljentymään olemaan meditatiivisessa tilassa värähtelemään tulemaan ehjäksi muuttumaan enemmän sinuksi

Rummun  ääni ja sen värähtely on sopusoinnussa ihmisen värähtelyn kanssa.  Rummussa on syvää maadoittavaa voimaa ja sen avulla voimme siirtyä  kauas, muihin ulottuvuuksiin tai tehdä syvän sisäisen matkan. Rummun  värehtely avaa kehossamme olevat tukkoukset ja jännitystilat.

Yhden  rummun rytmistä on sydämen rytmi. Sydämen energia on ehkä tärkein voima  mitä meillä on, sisältäen luomisvoimamme, rakkaudenvoimamme ja  elämänvoimamme. Meditatiivisessa tilassa sinulla on mahdollisuus  olla nollakentässä, tyhjyyden ja hiljaisuuden paikassa. Paikka missä  kaikki on mahdollista.

Minä  ohjan meditaation rummuttamalla. Sinä makaat tai istut mukavassa  asennossa. Pidät silmäsi suljettuna, annat ajatuksiasi hiljentyä ja  seurat kehosi ja mieleesi tuntemuksia. On mahdollista tehdä  shamanistisen matkan. Ääni- /värähtelynhoidon jälkeen kannattaa juoda  paljon vettä.

Hinta: 14 €, työttömät 7 €

Ilmoittautuminen suoraan minulle tai Velloon: https://vello.fi/uruz

Nina Pörn, 050 3662738/yv

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page