top of page

pe 02. syysk.

|

Vapauden Tila

Rentoutumisen avaimet: askelia pois loppuunpalamisesta

Oletko kyllästynyt loppuunpalamisen olotilaan? Silloin tämä kurssi voi olla sinulle.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Rentoutumisen avaimet: askelia pois loppuunpalamisesta
Rentoutumisen avaimet: askelia pois loppuunpalamisesta

Paikka & aika

02. syysk. 2022 klo 18.00 – 20.30

Vapauden Tila, Mikonkatu 25, 28100 Pori, Finland

Tietoja tapahtumasta

Oletko kyllästynyt loppuunpalamisen olotilaan? Silloin tämä kurssi voi olla sinulle.

Kurssin aikana käymme läpi erilaisia työkaluja, jotka voivat auttaa, kun haluamme kerätä omat voimamme, omat energiamme kasaan ja alkaa voida paremmin useammalla tasolla. Mielelläni jaan eteenpäin ne menetelmät, ajatukset ja sen mikä olen oppinut omalla matkallani pois loppuunpalamisen olotilasta.

Kurssilla opimme tutkimaan toistemme bioenergiakentät. Tutkimalla bioenergiakentämme voimme seurata miten harjoitukset muuttavat meidät ja miten vahvistumme. Käymme läpi konkreettisia asioita, jotka voit harjoitella kotona, kuten hengitysharjoituksia, liikkumisharjoituksia, ruokavaliota ja muita kehon vahvistamiseen liittyviä asioita. Opimme kuuntelemaan kehoamme, joka on hyvin viisas. Nostamme kurssin aikana tuntemiamme stressinaiheuttajat pöydälle, lähdemme myös etsimään piilossa olevat. Ne voivat olla erilaisia traumoja, tunnelukkoja tai elämänvalintoja, jotka eivät enää palvelee. Tutkimme ja etsimme ne meditoimalla, keskustelemalla, tarotkorttien avulla ja ehkä kirjoittamalla tai piirtämällä. Voimme muuttaa vaan ne asiat, jotka tiedostamme. Ja vaan muuttamalla se mikä ei palvellee meitä, tai muuttamalla suhtautumisemme siihen asiaan, voimme muuttaa elämämme parempaan suuntaan.

Joka tapaamisen aikana teemme meditaation rummun tai kristallikulhon kanssa ja rentoudumme.

Kurssitapaamisia on 10 kertaa perjantai-iltaisin, noin joka toinen perjantai. Sovimme ensimmäisellä kerralla, perjantaina 2.9.22, klo 18.00, päivämäärät. Kiinteä ryhmä antaa mahdollisuuden tutustua muihin, jotka käyvät läpi saman kaltaisia asioita, tuntemuksia ja kokemuksia. Ryhmän tukea on kullan arvoista.

Mukaan mahtuu max 9 henk.

Kurssin hinta on 300 €, voit maksaa sen kertamaksulla hintaan 270 € ja saat yhden kerran ilmaiseksi, tai voit maksaa sen kahdessa tai kolmessa erässä.

Kurssihintaan kuuluu myös chakrojen tutkiminen ja niiden tasapainottamisen Tiibetiläisen energiahoidon avulla, siihen varataan omia aikoja (n.45 min.). Tämän lisäksi kurssin osallistujille tulee joka kuukausi mahdollisuus saada jonkun minun tekemäni hoidoista alennettuun hintaan, kerron niistä kuukausittain.

Tiedostelut: Nina Pörn 050 3662738

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page