top of page

su 30. toukok.

|

Feeniks Voimalähde

Tiedosta tunteitasi - joogatyöpaja

Tule työstämään sisäisiä olotiloja hengittelemällä, liikkumalla, meditoimalla (rummun ja kristallikulhon värähtelyssä) ja tietysti eteerisiä öljyjä käyttämällä.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Tiedosta tunteitasi - joogatyöpaja
Tiedosta tunteitasi - joogatyöpaja

Paikka & aika

30. toukok. 2021 klo 11.00 – 14.30

Feeniks Voimalähde, Sepänpellontie 2, 28430 Pori, Finland

Tietoja tapahtumasta

Olen ohjannut Tiedosta tunteitasi-joogatunteja, jolloin on työstetty tiettyjä tunne- ja olotiloja. Joogamenetelmien lisäksi olen käyttänyt eteerisiä, tunteisiin vaikuttavia, öljyjä. Nyt on mahdollista osallistua muutaman tunnin mittaiseen työpajaan, joillon on mahdollista työstää sisäisiä olotiloja hengittelemällä, liikkumalla, meditoimalla (rummun ja kristallikulhon värähtelyssä) ja tietysti öljyjä käyttämällä.

Suunnitelma:

-Alku meditaatio/rentoutus rummulla. -Release öljy käytössä. -Alkuliikkeet, hengitysharjoitus ja jooga asanat, jotka auttavat irtipäästämisessä. -Rentoutuminen.

tauko (omat eväät, kahvi ja teetä talon puolesta)

-Valmistautuminen seuraavaan joogaharjoitukseen hengitysharjoituksen kautta. -Joy on tämän session öljyvaihtoehto. -Alkuliikkeet, ja jooga asanat, jotka tukevat valittu tunnetila. -Loppurentoutuminen Kristallikulhon kanssa.

Harjoittelemme kuuntelemaan kehoamme ja mieltämme. Mitä tarvitsen juuri nyt? Miltä tuntuu? Mitkä ajatukset pyörii mielessä tällä hetkellä? Missä ovat tällä hetkellä rajani? Miltä tuntuu olla tietoinen kehostani? Harjoittelemme olemaan suorittamatta mitään jonkin ulkopuolisen tekijän tai vanhan tottumuksen ohjaamana.

Osallistujat saavat oman Joy roll-on pullo.

Tiedosta tunteitasi - joogatyöpaja sopii joogaan enemmän ja vähemmän tutustuneille. https://www.uruznp.com/jooga-meditaatiot

Työpajan hinta: 70 € työtön/opiskelija: 50 €

Ilmoittautuminen: https://vello.fi/uruz/

Nina Pörn 050 3662738

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page