top of page

pe 15. heinäk.

|

Vapauden Tila

Vapauden Tila: Villihärän rumpumeditaatio

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Vapauden Tila: Villihärän rumpumeditaatio
Vapauden Tila: Villihärän rumpumeditaatio

Paikka & aika

15. heinäk. 2022 klo 19.00 – 20.30

Vapauden Tila, Mikonkatu 25, 28100 Pori, Finland

Tietoja tapahtumasta

Tervetuloa kokemaan Villihärän rumpumeditaatio Vapauden Tilassa! Perjantaipäivän Avoimet ovet loppuu ihanaan, rentouttavaan hetkeen.

Tervetuloa:

rentotumaan saamaan ajatukset hiljentymään olemaan meditatiivisessa tilassa värähtelemään tulemaan ehjäksi muuttumaan enemmän sinuksi

Rummun ääni ja sen värähtely on sopusoinnussa ihmisen värähtelyn kanssa. Rummussa on syvää maadoittavaa voimaa ja sen avulla voimme siirtyä kauas, muihin ulottuvuuksiin tai tehdä syvän sisäisen matkan. Rummun värehtely avaa kehossamme olevat tukkoukset ja jännitystilat.

Yhden rummun rytmistä on sydämen rytmi. Sydämen energia on ehkä tärkein voima mitä meillä on, sisältäen luomisvoimamme, rakkaudenvoimamme ja elämänvoimamme.

Meditatiivisessa tilassa sinulla on mahdollisuus olla nollakentässä, tyhjyyden ja hiljaisuuden paikassa. Paikka missä kaikki on mahdollista.

Minä ohjan meditaation rummuttamalla. Sinä makaat tai istut mukavassa asennossa. Pidät silmäsi suljettuna, annat ajatuksiasi hiljentyä ja seurat kehosi ja mieleesi tuntemuksia. On mahdollista tehdä shamanistisen matkan. Ääni- /värähtelynhoidon jälkeen kannattaa juoda paljon vettä.

Salissa löytyy joogamattoja, tyynyjä ja peittoja, mutta tietysti saat ottaa omaat välineet.

Avoimet ovet-hinta: 10 €/7 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page