top of page
DSC_1672.JPG
Villihärän Kristallimatka

Sisäinen kristallinkirkas hiljaisuus...

missä kuulet itseäsi.

Kristallimatka perustuu Kvantti(hypnoosi)matka-hoitoihini, joita olen tehnyt vuodesta 2016. Kristallimatkassa hiljennämme sisäisen dialogimme, mikä helpottaa yhteydenottoa omaan itseemme, korkeimpaan tietoisuuteemme. 

 

Iso, mahtava kristallikulhoni on mukana laulamassa meille. Sen sointu värähtelee syvälle kehoon ja auttaa meitä rentoutumaan. Minä ohjaan osallistujat syvään meditatiiviseen tilaan, jossa jokaisella on mahdollisuus olla yhteydessä omaan korkeapaan minäänsä, keskustella itsensä kanssa. 

Kristallimatkaan kannattaa tulla avoimin mielin, valmiina kohtaamaan se, mitä sinun juuri sillä hetkellä tarvitsee saada tietoosi omaksi korkeimmaksi parhaaksesi. Voit valmistautua miettimällä muutamia kysymyksiä itsellesi, päättämällä millä elämänalueella haluat kokea muutoksia ja oivalluksia.

 

Kristallimatkassa olemme korkeissa, rakkaudellisissa energioissa, mikä voi antaa tilaa mielen eheyttämiselle ja kehon itseparantamisen prosessien alkamiselle

Jokainen meditaatio on askel syvempään sisäiseen olemukseemme, missä oma pyyteetön rakkautemme ja sanaton viisautemme asuu.

Tilaisuus kestää n. 90 min.

maanantaisin klo 19.00-20.30​

 Katso päivämäärät tarkemmin ja ilmoittadu tässä.​

Hinnasto

 

 

20171124_181344.jpg
bottom of page