top of page
  • Writer's pictureuruznp

RELEASE

Jokainen eteerinen öljy sisältää ainutlaatuinen, kemikaalinen, yhdistelmä, joka vaikuttavat limbiseen järjestelmään. Limbisessä järjestelmässä löydämme sekä muisti-, että tunnekeskuksemme. Jotkut öljyt vaikuttavat rauhoittavasti, jotkut nostattavat tunnelmaa ja jotkut voivat auttaa meidät päästä irti negatiivisesta ajatuksista ja malleista.


Eteeriset öljyt voivat olla suurena tukena matkalla terveellisempään elämään ja tasapainoisempaan tunne-elämään. Ajattele esimerkiksi Release öljysekoitusta, se on suunniteltu tukemaan silloin, kun haluamme päästä irti. Syy irtipäästämisen tapeeseen voi johtua monesta asioista, mutta niihin liittyy yleensä tunnelukkoja ja negatiivisia ajatuksia ja tunteita.


Negatiiviset tunteet kerääntyy eri osiin kehoomme. Esimerkiksi maksaan kerääntyy varsinkin vihaa, mutta myös mielipahaa, katkeruutta, mustasukkaisuutta, kateutta, destruktiivisiä olotiloja ja riippuvuuksia.


Jos haluat kokeilla miltä tuntuu tehdä irtipäästämisen kanssa työtä, ota itsellesi rauhallien hetki paikalla, missä saat olla ilman häiriöitä.

Ajattele, tunne, nosta esiin, päällimäisenä oleva tunnetila, joka haluat päästä irti, joka et enää tarvitse, joka et enää halua kantaa mukanasi. Ota pari pisaraa Release eteeristä öljyä kämmenille ja hiero öljyn maksan päälle, tai maksapisteelle jalassa. Tuoksuttele kämmenissä olevaa öljyä hetken. Hengitä tuoksun sisään hitaasti nenän kautta. Voit pitää hengityksesi hetken, ennen kuin hitaasti, vähän huokailevasti, hengität suun kautta ulos. Voit myös hengittää kaikki ilmaa vahvasti nenän kautta ulos. Hengität muutama kerta sisään ja ulos tietoisesti ja sen jälkeen sallit hengityksesi tasaantua, rentoutua ja olla ihan sellaisena, kun se on, sinun luonteva hengitys sillä hetkellä. Tunnustele miltä tuntuu kehossa ja mielessä. Juo vettä tämän jälkeen.


Jos sinulla ei ole eteerisiä öljyjä, kokeile yllä oleva hetki itsesi kanssa pitämällä kätesi maksan päällä. Olkoon oma tunne itseäsi kohti minkälaisia tahansa, päätä, että kätesi on täynnä rakkautta.


Minkälaisia kokemuksia tämä pieni irtipääsemisen hetki antoi sinulle?

28 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

HARMONY

Comments


bottom of page