top of page
  • Writer's pictureuruznp

RUUSUKVARTSI JA SYDÄN

Päivitetty: 16. maalisk. 2021

Meidän oma energiakenttämme ympäröi fyysistä kehoamme ja läpäisee sen. Energiakenttämme resonoi muiden energioiden kanssa ja reagoi niihin. Me voimme hyötyä erilaisista vahvoista energioista ympäristössämme. Esimerkiksi luonnosta löytyy hyviä energiapaikkoja.


Myös kristallit vaikuttavat energioihimme, ja sitä kautta kehoomme ja mieleemme. Erilaiset kristallit vaikuttavat eri tavoin, ja eri kivet samasta lajista vaikuttavat omilla tavoillaan. Kristallit vahvistavat meidän energiaamme, ja mitä selkeämpi oma tarkoitusperämme ja tietoisuutemme on, sitä vahvempi ja tarkempi on kristallin antama energia.


Kristallit voivat jo itsessään kantaa paljon informaatiota, ja sitä voi ladata niihin erittäin paljon. Sitä tietoa käytetään jo tämän päivän huipputekniikassa, esimerkiksi tietokoneissa. Vahva kristallitiede on kasvamassa kvanttifysiikan rinnalla.Ruusukvartsi on ystävällinen kivi, jolla on yhteys sydämeen. Se vahvistaa rakkautta ja ystävyyttä. Sen läpikuultava, vaaleanpunainen väri hoitaa traumoja ja lukkoja, jotka liittyvät yksinäisyyteen, ystävyyteen ja rakkauteen. Ruusukvartsi on yksi avain itsensä rakastamiseen, ja sitä kautta suhde maailmaan muuttuu yhä rakastavammaksi. Se on ihana kivi myös perheelle. Kristallit, myös ruusukvartsi, voidaan ohjelmoida, ladata, energioilla.


 

Kristalligalleriaan pääset tässä.

Voit myös tilata uruz.np:n infokirje tästä.


224 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page