top of page
verktygsback.jpg
oraakkelikorttiajatuksia

 

30 min. 40 € 
60 min. 60 €

90 min. 70 €

Tarotkorttien avulla on antoisaa poimia esiin sisäiset vastaukset elämäsi kysymyksiin. Kaikki ratkaisut ovat sisälläsi, mutta joskus syvällä piilossa. Ja kun tuntuu mahdottomalta löytää niitä yksin, niin voimme etsiä yhdessä.

Symbolien ja kuvien tulkitseminen on erittäin mielenkiintoista. Kun nostaa kortteja johonkin kysymykseen, niin kortissa olevat kuvat ja tekstit avaavat ovia erilaisiin ymmärryksiin ja oivalluksiin. Joskus nousee uusia, eteenpäin vieviä kysymyksiä. Itse käytän kortteja päivittäisessä elämässäni. Joskus nostan muutaman kortin aamuisin, joskus iltaisin. Usein teen pöydän tulevalle kuunkierrolle, nostaen esiin niitä asioita itsessäni ja elämässäni, jotka tarvitsevat huomiotani. Vuodenvaihteessa teen isomman pöydön tulevan vuoden jokaiselle kuukaudelle.

Vaikka korttien kanssa hyvinkin voi ennustaa tulevaa, tärkeintä on silti katsoa nykyhetkeen, tutkia omia näkemyksiä, tuntemuksia ja piilossa olevia uskomuksia. Se miten elämme nykyhetkemme, vaikuttaa tulevaisuuteemme. 90 minuutin Orakkelikorttiajatus-sessiossa teen sinulle myös henkilökohtaisen rummutuksen (rumpumeditaation, -hoidon, -manifestoinnin) tärkeimmälle asialle joka nousee esille keskustelumme aikana.

bottom of page