top of page
Villihärän rummuntekokurssi
silvertrumman15N.jpg

tulevat
kurssit

Pori 26.-27.7.24

Pori 6.-7.9.24

Valkoiset tai värilliset rummut

 

"The rhythm of the drum tunes you in to the beating of the universe. Its wooden frame links you to the trees and helps you journey to the lower word via the roots and the upper word through its branches. The drumskin gives the shaman the powers of the animal kingdom."

Mystical Shaman Oracle; Alberto Villoldo/Colette Baron-Reid/Marcela Lobos

 

Yhden päivän kurssilla teemme valkoiset, luonnon väriset, rummut. Tämä antaa mahdollisuuden keskittyä rummun puisen kehyksen magiaan. Kurssin aikana on mahdollista koristella oman rummun kehä eri tavoin, voit esimerkiksi juottimella polttaa mahdollisia kirjoituksia, riimuja, mantroja ja muita kuvioita siihen. 

Kahden päivän kursseilla on mahdollista värjätä rumpunahan luonnosta kerätyillä kasveilla ja sienillä. Esimerkiksi nokkonen antaa pehmeän vihertävän ruskean sävyn. Nokkonen on myös helppo kasvi löytää ja ainakin se on saatavilla kurssilla.Kahden päivän kurssit alkavat perjantai-illalla. Illan päätehtävä on leikata nahan ja laittaa sitä värikylpyyn yöksi.

IMG_20190616_235225.jpg

Rummun takapuolella sijaitsee rummun kahva. Sen voit tehdä joko nahasta, puusta tai esim. peuran sarvesta. Mitä löydät kotoa? Suosittelen idearikas kuvagallerian katsomista!

IMG_20211016_195000.jpg
midsommartrumma4.jpg
Rumpukapula

 

Kurssin aikana on tarkoitus myös valmistaa oma rumpukapula. Rumpukapula on tärkeä, ja yhtä maaginen kuin itse rumpu. Otan mukaan löytämiäni keppejä, joita en ole voinut jättää metsään. Toivon silti, että pidät silmäsi ja sydämesi auki ja otat vastaan universumin sinulle antamat lahjat: ehkä juuri oikea rumpukapula tulee eteesi. Tämä tietysti liittyy kaikkeen mitä huomioit ulkona liikkuessasi, tai mitä tulee mieleen että sinullahan on jo kotona; sulkia, kiviä, helmiä, naruja...

 

Minun tapani tehdä rumpukapuloita on ommellen. Tuon mukaani erilaisia villakankaita ja lankoja. Sinäkin voit miettiä onko sinulla materiaaleja, jotka sopivat sinun kapulaasi.

IMG_20211016_160532.jpg
Kiinnostaako tulla tekemään oma rumpu?

Etusivulla löydät tapahtumat, missä näet milloin seuraava rummuntekokurssi alkaa. Teen myös kursseja kaveriporukoille. Kerä samanhenkiset ystävät rummuntekon ympäri ja vietä yhdessä mahtavan päivän!

Voit myös tilata infokirjeeni, niin saat tietoosi mitä on meneillään ja milloin!

Olen myös vetänyt rummuntekokursseja muualla, kuin Porissa.

Haluatko järjestää kurssin siellä missä asut?

bottom of page