Villihärän rummuntekokurssi

tulevat

kurssit

Pori: 2/5/2021

Valkoiset rummut

 

"The rhythm of the drum tunes you in to the beating of the universe. Its wooden frame links you to the trees and helps you journey to the lower word via the roots and the upper word through its branches. The drumskin gives the shaman the powers of the animal kingdom."

Mystical Shaman Oracle; Alberto Villoldo/Colette Baron-Reid/Marcela Lobos

 

Tällä kurssilla teemme valkoiset, luonnon väriset, rummut. Tämä antaa mahdollisuuden keskittyä rummun puisen kehyksen magiaan. Kurssin aikana on mahdollista koristella oman rummun kehänsä erillä tavalla, on myös mahdollista juottimella polttaa mahdolliset kirjoitukset, riimut, mantrat ja muut kuviot siihen. 

Rummun takapuolessa sijaitsee rummun kahva. Sitä voit tehdä joko nahasta, puusta tai esim. peuran sarvesta. Mitä löydät kotona?

Rumpukapula

 

Kurssin aikana on tarkoitus myös valmistaa oman rumpukapulan. Rumpukapula on tärkeä, ja yhtä maaginen kuin itse rumpu. Otan mukaan löytämiä keppejä, jotka en ole voinut jättää metsään. Toivon silti, että pidät silmäsi, ja sydämesi, auki ja otat vastaan universumin sinulle anetut lahjat, ehkä juuri oikea rumpukapula tulee eteesi. Tämä tietysti liittyy kaikkeen mitä huomioit ulkona liikkuessasi, tai mitä tulee mieleen että sinullahan on jo kotona; sulkia, kiviä, helmiä, naruja...

 

Minun tapani tehdä rumpukapuloita on ommellen. Tuon mukaani erilaisia villakankaita ja lankoja. Sinäkin voit miettiä onko sinulla materiaaleja, jotka sopivat sinun kapulaan.

Kiinnostaako tulla tekemään oma rumpua?

Ota minuun yhteyttä, niin voin kertoa sinulle, kun seuraava rummuntekoporukkaa alkaa olla koossa ja kurssin päivämäärä voidaan lyödä lukkoon.

Voit myös tilata infokirjeeni, niin saat tietoosi mitä on meneillään ja milloin!

​uruz.np

- tasapainoinen hyvinvointi

  • Facebook Social Icon

Nina Pörn

uruz.np@gmail.com

puh. +358503662738

Y-2556935-9

Feeniks Voimalähde
Sepänpellontie 2, 28430 Pori

©uruz 2013 / tietosuojaseloste