top of page
  • Writer's pictureuruznp

Copaiba - eteerinen öljy

Päivitetty: 2 päivää sitten

Copaibaöljy on mukana aloituspakkauksessa, ja sitä saa myös tilattua yksittäisenä pullona. Minä ihastuin Copaibaan, kun tutustuin siihen. Käytän sitä mielelläni yhdessä Frankinsence- ja Laventeliöljyn kanssa sekoitettuna sopivaan öljyyn, esim. V6-hierontaöljyyn, hyvälaatuiseen oliviöljyyn tai argaaniöljyyn. Tuntuu todella hyvältä hieroa tätä sekoitusta kasvoilleni: tuoksu on pehmeä, ihoni pysyy pehmeänä ja myös se, että annan itselleni tämän hetken aamulla ja illalla parantaa hyvinvointiani. Pidän siis oman kotiSpa-hetken joka päivä...





Tietoja Copaibaöljystä:

Copaiba-puihin porataan reikiä ja otetaan talteen puun mahla, oleoresiini, joka sitten höyrytislataan. Copaiba -lajeja löytyy erilaisia ja Young Livingin öljy on tehty Copaifera reticulate -lajista. Niin kuin kaikkiin Äiti Maan lahjoihin, myös Copaiban eteeriseen öljyyn kannattaa suhtautua kunnioituksella. Copaiba-puun täytyy olla ainakin 30v. vanha, jotta siitä voidaan tislata öljyä ja sanotaan, että optimaalinen puun ikä tislaamiseen on 30-50v. Puu voi elää 400-vuotiaaksi. Ja sen lisäksi 1-2 Copaibapuuta Amazonissa tuottaa enintään 5kg Copaiba-öljyä/puuta joka toinen vuosi.


Oleoresiiniä (COR) on perinteisesti käytetty parantamiseen Brasilian alkuperäiskansojen parissa.

Ihoon Copaiballa on supistava vaikutus, sen aktiiviset aineet kiristävät ihoa. Tämä voi auttaa ihon kiinteyttämisessä, ehkäistä finnien muodostumista, ehkä jopa voimistaa ihoa niin, että se ehkäisee haavojen, arpien ja ihon vaurioiden muodostumista ihon ikääntymisestä huolimatta.


Se on rauhoittavaa ja auttaa helpottamaan erilaisia epämukavuuden tunteita. Laimennettuna kantajaöljyyn Copaiba voi hieroa kireisillä lihaksilla. Copaiba on vahva öljy, vaikka sillä on aika mieto, hieman makea hunajamainen tuoksu.


 

Voit tutkia lisää ja liittyä mukaan tässä.

Voit myös tilata uruz.np:n infokirje tästä.


118 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

HARMONY

RELEASE

bottom of page