top of page
  • Writer's pictureuruznp

Ensi-"apu"-pakkauksen huhtikuu!

Päivitetty: 13. huhtik.

Premium setti sisältää 11 eteeristä öljyä, jotka ovat sopivia käyttämään hyvin monipuolisesti esimerkiksi rentouttamaan pitkän päivän jälkeen, helpottamaan erilaisia olotiloja, nostattamaan tunnelmaa, piristämään sekä mieli, että keho ja kaikin puolin tukemaan hyvinvointia. Lue lisää eteeristen öljyjen vaikutuksista ja hyödyistä.

Aloituspakkaukseen kuuluu myös diffuuserin ja huhtikuun aikana on mahdollista saada toinenkin diffuuseri kaupan päälle. Lue lisää diffuusereista.


Vaihtoehto 1, Dew Dropp + Desert Mist diffuuserin, Koodi 37626:Vaihtoehto 2, Desert Mist + Sprout the Puppy diffuserin, Koodi 37614:Lisäbonuksena huhtikuun aikana:


Uudelle tilin avaajalle, joka tilaa 100 pisten eteen, tilauksen mukaan tulee pelargoniöljy, Geranium Bourbon, täyteläinen kukkatuoksuinen pullo! Geranium helpottaa jännitystiloissa, auttaa negatiivisten muistojen irtipäästämisessä, tasapainottaa tunnetiloja nostamalla energiat luomalla toivon, rauhan ja hyvänolon tunnetta.

Mikäli päätät alkaa käyttämään jotain lisäravintotuotteista, tai luulet että sinulla on tarvetta ostaa öljyjä, tai myrkyttömiä kodin puhdistusaineita, useamminkin, kannattaa tutkia kuukausitilaajan edut. Lahjat ovat aika hienoja! Kuukausitilaaja tarvitsee tilata vähintään 50:n PV:n tilauksen kuukaudessa, se on n. 60-70 € oman hyvinvoinnin ja elämänlaadun (-nautinnon) nostamiseen. Tämä on tietysti, niin kuin kaikki muut tarjoamat mahdollisuudet, vapaaehtoista.


Yksi mahdollisuus lisää tulee vastaan, kun ostaa tietyn PV:n (pisteitä) rajan yli, silloin tulee ilmaisia promoja kaupan päälle. Kuukausitilaajalle raja menee 120 PV, ja kertakäyttöostoksilla 190 PV. Aloituspakkauksen PV on 100 PV.


minun kauttani (tilaat siis myös palvelujani ja mahdollisuuden olla mukana mukavassa yhteisössä). Mutta kysy ihmeessä asiasta vaikka mitä!

Voimme tavata teamsissä, silloin kun päätät liittyä, jos haluat.
Nina Pörn

YL-jälleenmyyjä ja Tuoksuva Puutarhan-teamin vetäjä.

73 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Коментарі


bottom of page