top of page
  • Writer's pictureuruznp

HARMONY

Päivitetty: 13. huhtik.

Miltä tuntuisi olla harmonisempi omassa elämässä, sellaisena kuin se ilmenee ympärilläsi juuri nyt?


Hiero Harmony eteeristä öljyä pitkin selkärankaa. Voit sekoittaa muutama pisara eteeristä öljyä puhtaaseen kasviöljyyn. Jos teet itsellesi Roll On-pullon, on paljon helpompi saada öljyn selkään. Aloita hieronta häntäluun kohdalla ja jatka ylöspäin pitkin ristiluuta ja lannerangasta niskan kautta siihen tyhjään paikkaan pääkallon pohjassa (medulla). Hiero vielä pisaran kolmanteen silmään otsalla, kulmakarvojen välissä (pineal gland). Voit myös hieroa Harmony öljyä päälakeen. Sulje silmät, hengitä sisään ihanat tuoksut ja salli ne vaikuttamaan niin syvään sinuun, kun tällä kerta onnistuu. Tarkkaile itseäsi, ole tietoinen siitä mitä koet. Ole paras ystävä itsellesi.Selkärangan kautta Harmony-öljy pääsee helposti vaikuttamaan hermostoon. Se tasapainottaa sekä parasympaattienen, että sympaattinen hermostoa. Syntyy rauhallisempi, luotettavampi, olotila.


Kohdamme arkipäivässä jatkuva ärsykkeiden tulva. Sanomalehdissa taitaa olla enemmän sisältö, kuin mitä meidän esivanhemmat 1800-luvulla kokivat elämän kaarensa aikana. Lehti on pieni osa siitä informaatiomäärästä mitä me kohtaamme, ja mitä lapsemme kohtaavat, päivän, viikon, aikana sosiaalisessa mediassa ja arkipäivässä muutenkin. Jokainen kohtaamamme asia vaikuttaa meihin jollakin tavalla. Mitä enemmän tunteita informaatiotulva, tai ihmiskohtaamiset, meissä herättää, sitä vahvemmin kehomme reagoi niihin. Hermostossa ei ole eroa katsommeko elokuvaa, vai koemmeko se jännittävä, väkivaltainen, surullinen, tai pelottava tunne henkilökohtaisesti omassa elämässämme. Se mikä luemme, näemme ja kuulemme jäävät muistoksi kehoon ja alitajuntaan samoihin paikkoihin minne elämässämme koetut kokemukset kerääntyy.


Ulkoapäin tulevia kokemuksia saavat meissä jo olevat vanhat kokemukset nostamaan päätään alitajunnasta. Olet varmasti huomannut miten elät uudestaan voimakkaat tunnetilat, kun kerrot jollekin omasta vaikeasta kokemuksestasi. Kehossa herää samanlaiset vihat, pelot, ärsytykset... Hermosto reagoi tunteisiin ja kehossa ilmenee pakene, taistele tai jähmety tila ja negatiivinen kokemus-, käyttäytyniskaava vahvistuu.


Miten sinä pidät itseäsi tasapainossa?

Löytyy monenlaisia menetelmiä, jotka auttavat saamaan hermostoa tasapainoon. Itse asiassa uruz.np:n toimintaa perustuu haluun tukea kanssaihmisia sisäisen rauhan löytämisen prosessissa. Joskus on hyvää käyttää käden kosketusta hieromalla, kertoakseen keholle, että kaikki on hyvää. Joskus on hyvää tutkia alitajunnassa olevat asiat, tai mennä läpi ajan ja paikan rumpumatkoilla, tai Kvanttimatkoilla. Joskus on hyvää liikuttaa kehoa ja hengittää tietoisesti. Kaikissa näissä menetelmissä eteeriset öljyt ovat minun toiminnassani mukana tukemaan ja vahvistamaan pyrkimystä siirtyä tasapainosempaan tilaan. Olen kehitellyt työpajoja, missä nämä menetelmät tehostavat toisiaan. Työpajat ohjaan paikan päälle, mutta on myös mahdollista käyttää tunneöljyjä itsekseen ja saada minulta ohjausta ja tukea online.


Eteeriset öljyt auttavat lukkojen avaamisessa. Yhden eteerisen öljyn yhden molekyylin sisältää satoja ainesosia. Ainesosilla on nimiä, niin kuin esimerkiksi aldehydit ja esterit. Näillä kahdella ainesosilla vaikuttavat rauhoittavasti keskushermostoon ja sallivat meidät rentoutua, sen sijaan, että keho jännittyy ja tunteet ottavat valtaa. Samat ainesosat, jotka auttavat kasvit vähentämään stressiä, auttavat myös meitä.


Kommentoi minkälaisia ajatuksia kirjoitukseni herätti sinussa <3


Ota yhteyttä, jos haluat tietää lisää tai jos haluat keskustella henkilökohtaisemmista asioista. Voit myös katsoa minkälaisia tapahtumia ovat meneillään, tai jos sinulle löytyy sopiva hoito.

35 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page