top of page
  • Writer's pictureuruznp

Eteeriset öljyt ja hyvinvointi etusijalla. Miksi?

Haluan lyhyesti esitellä sinulle Young Living, verkostomarkkinointiyrityksen, joka on yksi tärkeä osa omasta liiketoiminnastani. Miksi katson sitä olevan tärkeä osa liiketoiminnastani? Miksi ylipäätään teen sen minkä teen? Siihen löytyy monen tasoisia vastauksia, jotkut ovat helppoja nähdä, jotkut ovat hyvin syvällä olevia voimaannuttavia, eteenpäin vieviä vastauksia.


Hyvinvointi on yksi keskeinen sana toiminnassani. Aika helppoa on ymmärtää, että haluan saada taloudellisen hyvinvointini taattua. Haluan tehdä töitä omien aikataulujeni mukaan, niin pitkälle kuin on mahdollista, ja vähentää ulkoa tulevaa stressintekijöitä. Haluan voida hyvin ja haluan, että muutkin voivat erinomaisesti fyysisesti ja henkisesti. Tässä lähestyn niitä syvempiä, hyvin henkilökohtaisia, kerroksia miksi tarjoan sinulle, teille, erilaisia hyvinvointiin liittyviä palveluja. Kun minun poikiani olivat pienet, heillä oli erilaisia terveyteen liittyviä ongelmia, jotka ei ratkennut terveyskeskuksessa tai sairaalassa. Löysin enemmän ja enemmän työkaluja muualta. Jos silloin olisin tiennyt sen, minkä tiedän tänään, varsinkin vanhin poikani nuoruusvuodet olisivat ehkä olleet aivan erilaiset. Tekemällä hermoratahierontaa ja energiahoitoja, oppimalla lisää eteerisitä öljyistä ja erilaisten ravintolisistä ja puhumalla myrkyllisten kemikaalien haitoista, voin ehkä auttaa joku muu, joka on aivan liian pitkään ollut oireilujensa kanssa hukassa. Ehkä voin myös auttaa joku auttamaan perheensä voimaan paremmin.


Pidän myös erilaisia ryhmätapahtumia, esimerkiksi Meditaatioita rummun kanssa. Rummun ja kristallikulhon äänet menevät syvälle kehoon ja mieleen, rentouttaen ja myös nostaen esille piilotetut asiat. Olen huomannut ihmisten tarvetta kehittää itsensä, kasvaa ihmisinä ja olen huomannut miten ihmiset etsivät kaltaisiaan, oma heimonsa. Hyvinvointityökaluillani voin tarjota erilaisia mahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin. Eteeriset öljyt ovat aina läsnä hoidoissani ja meditaatioissani, niin kuin ne ovat omassa, päivittäisessä elämässäni. Myös Young Livingin kautta voin tarjota yhteisöllisyyttä ja voin sanoa, että keittiöpöydän ympärillä kerätyn ryhmän kanssa parannetaan maailmaa - aloittaen itsestämme! Öljyt avaavat monia erilaisia ovia hyvinvointiin, itsensä kehittelyyn ja elämän muutoksiin!
Vielä muutama sanaa liiketoiminnasta. Liiketoimintana verkostomarkkinointi on täynnä mahdollisuuksia ja siinä ei tarvitse jäädä yksin! Oma ylälinjani, mutta myös muut, jotka eivät mitenkään suoranaisesti hyötyy auttamisesta, ovat olleet tukenani minun oppimatkallani!


Sana verkosto on se juttu!!

Jokainen voi valita millä vauhdilla, millä työpanostuksella lähtee tekemään liiketoimintansa, jos ollenkaan. Pienin tapa tehdä liiketoiminta, mutta se onkin oikein hyvä tapa, on saada muutama ystävä mukaan, niin että saat kuukausitilaajana (ER-tilaajana) kaikki ilmaiset promotuotteet, ja saat kerättyä pisteet, jotka voit käyttää, kun tilaat tuotteita. Suurin osa Young Livingin tuotteiden käyttäjistä käyttävät nämä elämän laatua korottavat tuotteet vaan perheensä hyvinvointiin, mutta miksi et hyötyisi mahdollisuuksistakin?


Jos sinun mielenkiintosi nyt on alkanut kutittaa sinua, ota rohkeasti yhteyttä! Kysy lisää, liity tiimiini käyttäjänä tai liiketoiminta mielessä. Luodaan yhdessä terveempi elämäntapaa ja elämää täynnä mahdollisuuksia.


Voit tutkia lisää liittymällä Tuoksujen puutarha ryhmääni fb:ssä ja käymällä MyYoungLiving sivulle, sieltä pääset myös YL:n pääsivulle.


Kuvat tässä alla kertovat lyhyesti miten Young Living on erilainen.
119 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

RELEASE

Comments


bottom of page