top of page
  • Writer's pictureuruznp

Eteerisiä öljyjä ja itsensä ylittämistä

Päivitetty: 23. huhtik.

Kevään aikana on mahdollista osallistua lähes viikoittain tapahtumiin, missä perehdytään eteeristen öljyjen ihmeelliseen maailmaan; miten, milloin ja mihin niitä voi käyttää tukeakseen oman ja perheen hyvinvointia ja miten luoda tunnelmallinen ilmapiiri kotona.
Kerron miten Young Livingin eteeriset öljyt, ja muut elämän hyvinvointia ylläpitäviä tuotteet, voivat olla käännekohta elämässäsi.


Tule kuuntelemaan, kyselemään, tutkimaan ja varsinkin kokeilemaan, niin tiedät onko tämä sinulle, vai tarvitsetko jotain muuta muutosmatkallasi.


Voit myös ottaa minuun suoraa yhteys ja sopia tapaaminen, jos haluat saada henkilökohtainen opastus eteeristen öljyjen käyttämiseen. Sen perusteella tiedät onko tuoksut sinun juttusi, vai haluatko jotain muuta.


Tapahtumat ovat ilmaisia. Ilmoittaudu tässä!


Tapahtumapäivät ja teemat: 1. ke 17.1 Kolme tapa käyttää eteerisiä öljyjä 2. ti 23.1 Rentouttavat eteeriset öljyt 3. ke 31.1 Piristystä eteeristen öljyjen avulla 4. ti 6.2 Eteeriset öljyt ja iho 5. to 15.2 Eteeriset öljyt ja tukka 6. ti 20.2 Eteeriset öljyt ja käsien hemmottelua hieromalla 7. ke 28.2 Thieves-sarja ja kodin siivous ilman haitallisia kemikaaleja 8. la 9.3 Eteeriset öljyt ja naiset 9. ti 19.3 Eteeriset öljyt ja miehet 10. ke 27.3 11 öljyä ja diffuuseri 11. to 4.4 Eteeriset öljyt ja tunteet 12. ti 9.4 Eteeriset öljyt ja lapset 13. su 28.4 Eteeriset öljyt, sisusta tuoksulla, luo tunnelma 14. ti 2.5 Eteeriset öljyt ja vatsa 15. ti 14.5 Eteeriset öljyt ja hieronta kahdelle

16. ke 22.5 Eteeriset öljyt ja hampaat

17. ti 28.5 Eteeriset öljyt ja kotiSPA


Olen Young Living-jälleenmyyjä, sponsori ja teamin vetäjä.

Tämä on ehdottomasti minun juttuni!


YL on verkostomarkkinayritys, missä kunnioitetaan jokaisen vapaa tahtoa ja missä löytyy paljon erilaisia mahdollisuuksia tavallisen kertatilauksen lisäksi.

5 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

HARMONY

RELEASE

Comments


bottom of page